PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

12149.jpeg
Foto: pexels
8.septembrī, semināra "Kompetenču pieeja mācību saturā" notiks vispārējo un speciālo izglītības iestāžu speciālo pedagogu, speciālās izglītības skolotāju un skolotāju palīgu kopsapulce.

Tās mērķis ir dibināt Latvijas speciālo pedagogu asociāciju.

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas (RTA) Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka 8.septembrī no plkst.10 līdz 14.30 RTA notiekošajā Eiropas Sociālā fonda projekta "Kompetenču pieeja mācību saturā" RTA metodisko materiālu izstrādes grupas rīkotajā seminārā paredzēta projekta kursu dalībnieku refleksija par skolotāja darbu kompetenču pieejas kontekstā un iepazīstināšana ar trīs projekta materiālu izstrādes bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem darba grupu darbu.

Semināra noslēgumā notiks vispārējo un speciālo izglītības iestāžu speciālo pedagogu, speciālās izglītības skolotāju un skolotāju palīgu kopsapulce ar mērķi dibināt Latvijas speciālo pedagogu asociāciju, informē aģentūra LETA.

Apmeklēt semināru aicināti vispārējo un speciālo izglītības iestāžu speciālie pedagogi, speciālās izglītības skolotāji, skolotāju palīgi, atbalstītāji un citi interesenti.