PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

6551.jpeg
Foto: E-klase
Skolvadības sistēma E-klase pirms jaunā mācību gada sākuma klajā laidusi E-klases mobilo lietotni.

No 2014. gada augusta skolēniem un viņu vecākiem tiek piedāvāta E-klases mobilā lietotne, kas ļauj vēl ērtāk un vienkāršāk piekļūt skolvadības sistēmai no mobilajiem telefoniem.

Regulāri cenšamies E-klasē ieviest noderīgus jauninājumus, ņemot vērā lietotāju priekšlikumus un vēlmes. Mobilā lietotne bija loģisks nākamais solis, lai E-klasi padarītu vēl mūsdienīgāku un pieejamāku. Tajā skolēni un vecāki var pavisam vienkārši apskatīt uzdotos mājasdarbus, stundu tēmas, E-klases pastu, uzvedības ierakstus, kā arī skolotāju ziņojumus. Mobilā lietotne atvieglos ikdienu gan vecākiem, gan bērniem, jo tagad no viedtālruņiem vēl ērtāk var pieslēgties skolvadības sistēmai,” stāsta E-klases izstrādes vadītājs Jānis Kaģis.

Lietotne ir bez maksas, tomēr tikai E-klases Ģimenes komplekta lietotājiem ir priekšrocība izmantot sadaļu Atzīmes un kavējumi.

Savukārt mobilo sakaru kompānija Bite Latvija saviemklientiem nolēmusi piedāvāt iespēju lietot lietotni, nemaksājot par izmantotajiem megabaitiem.

“Kad bērni sāk mācīties skolā, šķiet, arī vecāki to atkārto vēl vienu reizi – jāseko līdzi stundu sarakstam, mājas darbiem un skolas ikdienai. Taču mūsdienu bērni ir kļuvuši gudrāki. Ja kādreiz vecāki bija tie, kas bērniem iemācīja lielāko daļu prasmju, tad nu jau bērni māca mums, kā atrast receptes aplikācijā, kā spēlēt Candy Crush un kāda mūzika tagad ir topā. Bites klienti jau tagad izbauda, cik ērti ir aplūkot transporta sarakstus telefonā un lietot banku lietotnes, tādēļ, sadarbojoties ar E-klasi, esam raduši veidu, kā informāciju par stundu sarakstu, mājas darbiem un citām skolas aktualitātēm nēsāt savā kabatā,” stāsta  Bite Latvija valdes priekšsēdētājs Freds Renčaks.

Mobilā lietotne ir pieejama iPhone un Android viedtālruņu, kā arī planšetdatoru lietotājiem.

Vairāk par Bites piedāvāto iespēju var uzzināt, izlasot mājas lapā www.bite.lv vai jautājot Bites konsultantiem.