PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Galda spēles – arī izglītojoša nodarbe: bezmaksas seminārs skolotājiem, skolēniem un vecākiem
Galda spēles – arī izglītojoša nodarbe: bezmaksas seminārs skolotājiem, skolēniem un vecākiem
Foto: pexels
Lai dažādotu izglītības jomā iesaistīto ikdienu un mācību procesu, 29. aprīlī plkst. 16.00 norisināsies tiešsaistes bezmaksas seminārs “Galda spēles - izklaidējoša un izglītojoša nodarbe (ģimenēs un mācību procesa dažādošanai)”.

Seminārā būs iespēja iepazīt gan galda spēļu aktuālās tendences, gan tiešsaistes platformas, kur spēles ir pieejamas. Vienlaikus tiks sniegti praktiski padomi spēļu iegādei un spēļu izmantošanai mācību procesā, tā dažādošanai un atvieglošanai.

Semināru vadīs Alberta koledžas docents, galda spēļu entuziasts Agnis Škuškovniks, Mg.sc.comp. Lektora spēļu kolekcijā ir vairāk nekā 100 spēles, viņš darbojies arī galda spēļu izdevniecībā “Brain Games”,  piedalījies vairāku spēļu pirms-produkcijas testēšanā, zinātniski pētījis spēļu teorijas aspektus kvantu skaitļošanā, kā arī organizējis pirmos publiskos spēļu vakarus Latvijā.

Tiešsaistes semināram varēs pieslēgties, izmantojot datoru, planšetdatoru vai viedtālruni, tāpat būs iespēja uzdod jautājumus lektoram čatā. Reģistrācija semināram ŠEIT, norādot e-pasta adresi, uz kuru tiks izsūtīta saite piekļūšanai.