PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Iegūsti profesiju Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā
Iegūsti profesiju Rīgas Mākslas un mediju tehnikumā
Foto: Rīgas Mākslas un mediju tehnikums
Ja Tevi saista darbošanās modes un tekstila jomā, darbs ar koku vai metālu, tad Rīgas Mākslas un mediju tehnikums gaida tieši Tevi.

Pievienojoties mums, Tu iegūsi profesiju un vidējo izglītību četru gadu laikā. Izvēlies kādu no piedāvātajām profesijām radošā gaisotnē – koka, metāla, tekstila vai apģērba dizainu. Izvēloties šīs profesijas Tu sapratīsi kā rodas skaistas un praktiskas lietas. Tehnikumā profesiju apgūsi mūsdienīgi aprīkotās darbnīcās un, kurās varēsi radoši izpausties un apgūt dažādus tehnoloģiskos procesus.

Tekstilmākslas nodaļas audzēkņu darbnīcas aprīkotas ar „Juki” profesionālām šujmašīnām, gludināmām iekārtām un atbilstošām datorprogrammām. Audzēkņi tiek apmācīti darbā ar sublimācijas iekārtu, kas dod iespēju izveidot audumu pēc savas radītās skices un realizēt to kā gatavu produktu. Tāpat audzēkņi apgūst iemaņas arī darbā ar tiešās drukas iekārtu. Mācību programmas tehnikumā tiek izstrādātas atbilstoši mūsdienu modes aktualitātēm un tehnoloģijām. Savu profesionalitāti audzēkņi pilnveido, organizējot modes skates un piedaloties izstādēs un konkursos.

Koka mākslas un metālmākslas nodaļas darbnīcās ir pieejama Latvijā lielākā melnā smēde ar 16 ēzēm, aprīkota rotkaļu darbnīca un jaudīgākā metālmākslas lējumu darbnīca. Kokapstrādes darbnīcas atrodas trijās telpās, kas aprīkotas ar dažādiem darba galdiem, tādiem kā formzāģis, ēvelmašīna, frēzmašīna, CNC darba galds. Darbnīcu korpusā atrodas līmētava, veidotava, tapsētava, intarsijas un mēbeļu restaurācijas darbnīca, apdares darbnīca, kā arī virpotava. Visas šīs telpas ir nodrošinātas ar visu mācībām nepieciešamo aprīkojumu.

Mūsu absolventi kļūst par pieprasītiem profesionāļiem Latvijas un arī ārvalstu darba tirgū. Tāpat liela daļa mūsu tehnikuma absolventi ir izvēlējušies radīt savus uzņēmumus, nodrošinot darbavietas, kā arī prakses vietas mūsu audzēkņiem. Mūsu audzēkņi ir sevi apliecinājuši, iegūstot izcilus rezultātus dažādos pasaules un Eiropas profesionālajos meistarības konkursos.

* RMMT ir mūsdienīgs mācību komplekss ar dienesta viesnīcas iespējām;

* Mācības ir bez maksas;

* Stipendija līdz 150 eiro mēnesī;

* Iegūsti profesiju un vidējo izglītību 4 gadu laikā;

* Saņem interesantu un vērtīgu pieredzi Erasmus+ 

* Pēc absolvēšanas turpini mācības Latvijā vai citās atzītās augstskolās visā pasaulē.

Uzņemšana: no 20. maija līdz 30. jūnijam. No 20. maija uzņemšanai reģistrējies ŠEIT.

Sīkāka informācija par mācībām ŠEIT.

Reklāmraksts