PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

ballpen-blur-close-up-461077.jpg
Foto: Pexels
Visas Iespējas ir platforma, kas apkopo jauniešu organizācijas un to rīkotos projektus gan Latvijā, gan pasaulē.

Mēs savienojam aktīvos jauniešus ar organizācijām vietējā un arī starptautiskā mērogā, nodrošinot ar dažāda veida iespējām atbilstoši katra interesēm. Mūsu mērķis ir ļaut ikkatram jaunietim izmantot savu potenciālu!

Platformas meklēšanas un filtru iespējas ļauj lietotājiem ērti apskatīt un atrast iespējas tieši viņam interesējošā kategorijā un nozarē. No darbnīcām, meistarklasēm, apmācībām, konferencēm un kino vakariem dažādās Latvijas vietās, līdz pat starptautiskiem jauniešu apmaiņas projektiem, iespējām piedalīties brīvprātīgā darba projektos vairāku mēnešu garumā - atliek vien izvēlēties, kā veidot savu nākotni!

Visas Iespējas ir 6 jauniešu attīstīts projekts, kas ieguvis sociālā uzņēmuma statusu un papildu finansējumu, kā viens no pirmajiem Eiropas Solidaritātes korpusa atbalstītajiem projektiem. Vidējais komandas vecums ir 23 gadi, tāpēc mēs labi pārzinām, kas interesē mūsdienu jauniešus.

“Jauniešiem ir pilns ar iespējām! Tikai bieži demotivē to grūtā atrašana kopējā informācijas biezenī un bez draugu vai skolotāju padalīšanās ar informāciju, nu, nekādi! Tāpēc mēs nākam pretī jauniešiem un apkopojam iespējas, lai tās būtu pieejamas un atrodamas vienkāršāk. Mēs ticam, ka šis projekts iegūs lielu popularitāti un spēs palīdzēt daudziem jauniešiem viņu personīgajā attīstībā.,” stāsta idejas autors un uzņēmuma dibinātājs Gustavs Upmanis.

Visas Iespējas ne tikai informē un iedvesmo jauniešus, kas meklē savu nākošo mērķi, bet arī aicina pašas organizācijas piedalīties lapas satura veidošanā un dalīties ar saviem projektiem.  Šobrīd lapā atrodamas vairāk nekā 100 iespējas no vairāk nekā 50 organizācijām, un šis skaits katru dienu tiek papildināts gan ar vietējā, gan starptautiska mēroga iespējām. Tāpēc aicinām visas Latvijas organizācijas, kas strādā ar jauniešiem, pievienoties platformai un izmantot to, lai padarītu savus organizētos projektus vēl redzamākus un pieejamākus!

Izmanto iespēju un apskati Visas Iespējasmājaslapā.