PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

10331.jpeg
Foto: Iespējamā misija
Par izglītības kustības "Iespējamā misija" (IM) direktoru kopš 1. augusta kļuvis bijušais "Mobilly" valdes priekšsēdētājs Kārlis Andersons.

Līdzšinējais IM direktors Mārtiņš Kālis esot nolēmis turpināt studijas. Kārlis Andersons ir guvis darba pieredzi biznesa, finanšu un ekonomikas jomā. Viņš vadījis vairākus tehnoloģiju uzņēmumus. Studējis ekonomiku un biznesa administrāciju Rīgas Ekonomikas augstskolā, ieguvis maģistra grādu uzņēmējdarbībā un inovācijās Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī ieguvis maģistra grādu pedagoģijā Latvijas Universitātē.

"Mums ir nepieciešami līderi klasēs, skolās, pašvaldībās un valsts pārvaldē ar pārliecību, ka katrs bērns var sasniegt augstus mērķus, kā arī ar vēlmi pašiem nemitīgi attīstīties," uzsvēris K. Andersons. Jau septembrī 14 Latvijas skolās darbu sāks 20 jaunie IM dalībnieki, lai iedvesmotu skolēnus visā Latvijā izvirzīt augstus mērķus un attīstīt savas prasmes un talantus. iespējamā misija ir 2008. gadā izveidota kustība ar mērķi nodrošināt kvalitatīvu izglītību katram bērnam Latvijā. Tās dibinātāji ir "Swedbank", "Lattelecom" un Ideju partneru fonds.