PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

10272.jpeg
Foto: jasonhuang16 / 123RF
Šodien plkst.13 Eiropas Savienības mājā, Rīgā, notiks seminārs par "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektu iespējām. 

"Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektiem un to atbalstam 2016.gadā pieejami 2,697 miljoni eiro, turklāt Eiropas Komisija plāno finansējumu šīs programmas projektiem palielināt.

Seminārā stāstīs par programmas "Erasmus+: Jaunatne darbībā" iespējām darbā ar jauniešiem, "Eurodesk" un Eiropas Jaunatnes portāla aktualitātēm 2016.gadā, biežākajām kļūdām un praktiskiem ieteikumiem, rakstot projektu pieteikumus programmā "Erasmus+: Jaunatne darbībā", informē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras Komunikācijas daļas vecākā referente Kintija Bulava.

Tāpat tiks stāstīts organizācijas pieredzes stāsts, īstenojot "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektus. Pieredzē dalīsies nevalstiskās organizācijas - biedrības "Donum Animus" valdes priekšsēdētāja Sintija Bernava.

Seminārs tiek organizēts ikvienam interesentam, kas vēlas rakstīt "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektus, un tiem, kuriem līdz šim nav pieredzes šādu projektu īstenošanā, kuri paši kā dalībnieki ir piedalījušies kādā no "Erasmus+: Jaunatne darbībā" projektiem, kuriem ir pieredze un/vai interese līdzīgu projektu īstenošanā.

Uz semināru aicināti jaunieši, nevalstisko organizāciju pārstāvji, dažādu veidu organizāciju pārstāvji, skolēni, studenti, pedagogi, sociālie darbinieki, pašvaldību un valsts iestāžu darbinieki. Seminārā noderīgu informāciju atradīs ikviens, kuram ikdienā ir cieša saskarsme ar jauniešiem un kuram ir interese un motivācija darboties neformālajā izglītībā.