PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

11103.jpeg
Foto: Reinis Inkēns / Saeimas Kanceleja
Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) izsaka visdziļāko līdzjūtību Rīgā, Zolitūdē, lielveikalā Maxima notikušajā traģēdijā bojāgājušo tuviniekiem.

„Domās esam kopā ar Ziemeļvalstu ģimnāzijas, Zolitūdes ģimnāzijas un Rīgas 53.vidusskolas kolektīviem, skolēniem un viņu tuviniekiem,” norāda izglītības un zinātnes ministra padomniece komunikācijas jautājumos Una Ahuna – Ozola.

Viņa informē, ka patlaban IZM gaida Rīgas pašvaldības atbildīgo dienestu, kas iesaistījušies glābšanas darbos, oficiālo informācija par nelaimē cietušajiem un bojā gājušajiem.

„Ministrijas rīcībā ir tikai neoficiāla informācija, kas iegūta pēc Zolitūdes izglītības iestāžu apzvanīšanas. Tā nemitīgi mainās, tāpēc negribam izplatīt maldīgu informāciju par traģēdijā cietušajiem skolēniem un viņu vecākiem,” sacīja U. Ahuna – Ozola.

Traģēdijas upuri ir aicināti vērsies Rīgas domes Labklājības departamentā, departamenta mājaslapā ir norādīta plaša informācija par krīzes centriem, kuros vērsties - www.ld.riga.lv.

Arī E-klase izsaka visdziļāko līdzjūtību traģēdijā cietušajiem un to ģimenēm, kā arī minēto skolu darbiniekiem un skolēniem.