PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Izsaki viedokli par “Tava klase”
Izsaki viedokli par “Tava klase”
Foto: IZM
Mācību gads ir noslēdzies, un skolēni dodas vasaras brīvdienās. Izglītības un zinātnes ministrija vēl jauku, piedzīvojumiem bagātu vasaru, bet tiem, kuri dosies tālāk uz augstskolām vai darba gaitās - veiksmi un izdošanos!

Aicinām novērtēt TV mācību stundu pārraides “Tava klase” aptaujas anketā, kuru iespējams aizpildīt ŠEIT.

TV mācību stundu projektu „Tava klase” īstenoja Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar iniciatīvas grupu „Vecāki par labāku izglītību”, nodrošinot oriģināla mācību satura izveidi un tā pārraidīšanu televīzijas platformās „Re:TV” un „Sportacentrs.com”. Projekta tehnoloģiskie partneri ir „Telia Latvija” un „Veset”, nodrošinot TV kanālu izspēles pakalpojumus, kā arī apraidi internetā, platformā tavaklase.lv.

Vietnē www.tavaklase.lv  pieejama ne tikai programma (mācību priekšmetu saraksts), bet arī nodarbības tēma un sasniedzamo rezultātu apraksts. Vietnē, nospiežot uz attiecīgās mācību stundas, redzams pedagoga sagatavotais satura apraksts, nodarbībai nepieciešamie mācību līdzekļi, izmantotie avoti un ieteicamie vingrinājumi stundas turpinājumam.

„Tava klase” satura veidošanā iesaistīti vairāk nekā 100 skolotāju no visas Latvijas. Daudzi sabiedrībā pazīstami mūziķi, mākslinieki, sabiedriskie darbinieki piedalījās „Tavā klasē” kā brīvprātīgi atbalstītāji, virtuāli vai klātienē viesojoties TV klasē.

Reklāmraksts