PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

7817.jpeg
Foto: rawpixel / 123RF
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina jauniešu iniciatīvu konkursu, kurā var piedalīties Rīgas jaunieši vecumā no 13 līdz 20 gadiem.

Konkursā var pieteikties arī jauniešu grupas, tā mērķis ir finansiāli atbalstīt jauniešu iniciatīvas, kas veicina Rīgas jauniešu iekļaušanos pilsētas kultūras, sporta un izglītības procesos, sekmējot viņu fiziskās aktivitātes, vērtīborientāciju un aktīvu līdzdalību.

Konkursa ietvaros tiks atbalstītas vairākas aktivitātes:

  • neformālās mācīšanās aktivitātes un pasākumi;
  • āra dzīves aktivitātes;
  • jauniešu iesaiste brīvprātīgajā darbā;
  • fiziskās aktivitātes, kas neprasa mērķtiecīgu, ilglaicīgu iepriekšējo sagatavotību attiecīgajā sporta veidā. piemēram, atklātie treniņi, amatierturnīri, utt.;
  • radoša pašizpausme, piemēram, radošās darbnīcas, improvizācijas teātra nodarbības, izstāžu veidošana utml.

Iniciatīvu projekti jāiesniedz RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5 līdz 2.marta plkst. 16.00. Vienlaikus to elektroniskā kopija jānosūta uz e-pastu [email protected].

Lai palīdzētu sagatavot projektus, 17.februārī plkst. 17.00 Rīgas jauniešu centrā Kaņieris (Kaņiera iela 15) notiks informatīvs seminārs, kurā būs iespēja noskaidrot neskaidros jautājumus par projektu iniciatīvu ideju radīšanu un pieteikumu aizpildīšanu. Visi iesniegtie projekti to autoriem klātienē būs jāprezentē konkursa komisijai 12.martā plkst. 17.00 Rīgas jauniešu centrā Kaņieris, informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta sabiedrisko attiecību vadītāja Indra Vilde.