PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

10464.jpeg
Foto: shalamov / 123RF
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments izsludinājis konkursu par finansiālu atbalstu Rīgas bērnudārzu sporta dienas organizēšanai. 

Departaments izsludinājis konkursu par finansiālu atbalstu Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu sporta dienas organizēšanai, lai nodrošinātu pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem sporta sacensības, tādējādi sekmējot bērnu fiziskās aktivitātes, radošās izpausmes un līdzdarbošanos vienotā komandā, informē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

Konkursu organizē, lai piešķirtu finansējumu nevalstiskām organizācijām, kuras organizē sporta pasākumus un sacensības. Finansējuma saņēmējam ir jānoorganizē sporta pasākums Rīgas pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem ar dažādām fiziskām aktivitātēm, sacensību elementiem un iespēju sacensties un līdzdarboties komandās. Sporta dienas norise jāplāno oktobrī.

Pieteikumi jāiesniedz Izglītības, kultūras un sporta departamenta Klientu apkalpošanas centrā, Krišjāņa Valdemāra ielā 5, līdz 23.septembra plkst.15.30, un to elektroniskā versija jānosūta uz e-pasta adresi "[email protected]".