PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

6427.jpeg
Foto: modestil / 123RF
Education USA informācijas centrs sadarbībā ar ASV vēstniecību Latvijā aicina ikvienu iepazīties ar augstākās izglītības iespējām ASV izstādē Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Rīgas Biznesa skolā.

Izstādes Education USA Alumni Fair apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar vairāk nekā 20 ASV augstskolu programmām, stipendiju iespējām un studentu ikdienu. Izstādes īpašais formāts - katru augstskolu pārstāv to absolventi - nodrošina, ka apmeklētāji saņems personīgajā pieredzē balstītu informāciju, kas ne vienmēr ir pieejama augstskolu bukletos un interneta resursos, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Dalībnieku vidū būs absolventi no tādām ASV augstskolām kā Stenforda Universitāte, Prinstonas Universitāte, Džordžtaunas Universitāte, Indianas Universitāte, Ņujorkas Universitāte, Ratgersa Universitāte, Pensilvānijas Valsts universitāte un citām. Savukārt par stipendiju un prakses iespējām ASV informēs Baltijas-Amerikas brīvības fonds.

"Interese par studijām ASV ir liela, taču bieži vien skolēniem un studentiem trūkst visaptverošas un objektīvas informācijas par iespējām, prasībām un arī riskiem," skaidro Education USA informācijas centra vadītāja Dagnija Žiba.