PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Izvēlies E-klases Drošā skolēna apdrošināšanu un pērc grāmatas lētāk
Izvēlies E-klases Drošā skolēna apdrošināšanu un pērc grāmatas lētāk
Foto: Pexels
Ikviens, kas septembrī kļūs par E-klases Drošā skolēna polises lietotāju, bonusā saņems īpašu kodu, kas visu septembra mēnesi dos iespēju izdevniecības “Latvijas Mediji” bērnu grāmatas iegādāties ar 25 % atlaidi.

Ar šo kodu Jums būs iespēja veikt  atkārtotus pirkumus un iegādāties neierobežotu grāmatu skaitu.

Veicot pirkumu internetveikalā VEIKALS.LA.LV, atlaides kods būs jānorāda īpašā logā pasūtījuma veikšanas brīdī. Savukārt izdevniecības veikalā Rīgā, Dzirnavu ielā 21, kodu vajadzēs nosaukt pārdevējam pirms pirkuma apmaksas. Atlaižu kodu saņemsiet apdrošināšanas iegādes brīdī kopā ar polisi.

“Latvijas Mediji” ir otra lielākā grāmatu izdevniecība Latvijā, kura pēdējos gados būtiski palielinājusi gan izdoto grāmatu skaitu, gan tirāžas, īpašu vērību veltot bērnu un jauniešu grāmatām.

Viens no pēdējā laika aizraujošākajiem darbiem, kas iznācis “Latvijas Mediju” apgādā, ir jau otrā jaunās austrāliešu rakstnieces Džesikas Taunzendas ( Jessica Townsend,1985) grāmata par Moriganu – “Brīnamkale. Moriganas Kraukles aicinājums”. (Pirmā grāmata “Nekadbija. Moriganas Kraukles pārbaudījumi” klajā nāca 2019. gada sākumā.) Tagad, kad 12 gadus vecā Morigana ir izsprukusi no nāvējoša lāsta un iekļuvusi prestižā maģijas skolā, meitene ir pārliecināta, ka tagad viņas dzīve ies tikai uz augšu. Tomēr slepenajā Nekadbijas pilsētā mīklainos apstākļos sāk pazust iedzīvotāji, un Moriganas jaunos draugus šantažē nezināmi ļaundari. Viņi draud atklāt visiem Moriganas noslēpumu – to, ka tieši viņa šajos laikos ir pirmā zināmā Brīnamkale...

Šis brīnamainais (jā, tieši brīnamainais!) stāsts liek gan smieties, gan sabīties. Par Moriganas grāmatām saka, ka tās paredzētas lasītājiem vecumā no 9 līdz 99 gadiem. Moriganas stāsti ir kļuvuši par “The New York Times” bestselleriem un tie tiek izdoti jau vairāk nekā 30 valstīs.

“Latvijas Mediji” grāmatu piedāvājums ik nedēļu tiek papildināts ar jauniem izdevumiem.

Lai ikvienam šis jaunais mācību gads nes vērtīgas zināšanas un vairāk lasītprieka!

Vairāk par šo piedāvājumu šeit.

Reklāmraksts