PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Jūlija ceturtdienās "Ziedoņa klase" organizēs spēles bērniem un jauniešiem
Jūlija ceturtdienās "Ziedoņa klase" organizēs spēles bērniem un jauniešiem
Foto: Ziedoņa klase
Dzejnieka un prozaiķa Imanta Ziedoņa fonda "Viegli" iniciatīva izglītībā "Ziedoņa klase" trīs jūlija ceturtdienu pēcpusdienas organizēs spēles bērniem un jauniešiem.

9.jūlijā, 16.jūlijā un 23.jūlijā no plkst.14 līdz 17 bērni un jaunieši Rīgā, Sporta 2 kvartālā, varēs pavadīt laiku radošās darbnīcās, piedalīties prāta spēlēs un citās interesantās nodarbēs.

"Ziedoņa klase" ikvienam dos iespēju pārliecināties par savām loģikas spējām, izlaužoties no izbraukuma izlaušanās spēles "Blēņas un pasakas". Iesildīt prātu un pārbaudīt zināšanas par dažādām tēmām varēs piedaloties prāta spēlēs, kā arī sadarbībā ar spēļu aktivitāšu veidotājiem no "PlayPotential.lv" ikviens varēs iepazīt dažādu spēļu veidus. Fonda "Viegli" "Kartupeļu Lauka Radio" komanda vadīs radošās darbnīcas auduma maisiņa gatavošanā un piedāvās apgleznot arī līdzi paņemtos auduma maisiņus. Par pasākumu atmosfēru rūpēsies dīdžejs Artūrs Pudāns un spēļu ceturtdienu organizatori sola arī kādu muzikālu pārsteigumu, lai vēl vairāk iepriecinātu tos bērnus un jauniešus, kuri vasaras brīvlaiku pavada Rīgā.

"Ziedoņa klases" vadītāja Elizabete Pavlovska pauda gandarījumu, ka šogad ir atrasts veids, kā tikties ar jauniešiem klātienē, lai skolēnu brīvlaikā jēgpilni pavadītu laiku.

"Priecājamies, ka mūsu draugi - gan "Kartupeļu lauka radio "komanda, gan aktīvais jaunietis Kristaps Kravalis no "PlayPotential" - iesaistījušies aktivitāšu izstrādē," norādīja Pavlovska.

Plašāka informācija par spēļu ceturtdienām atrodama "Ziedoņaklases" "Facebook" lapā.

Visas spēļu ceturtdienas norises jauniešiem pieejamas bez maksas.