PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

^4F613962D319B29DD4B57DA9BE9C30A642DF7EEC11F89AD3C9^pimgpsh_fullsize_distr.png
Foto: Publicitātes foto
Jūnijs Latvijā ir izlaidumu laiks, kad skolu beidzēji pēc sūrā mācību maratona tiek celti saulītē - sveikti ar ziediem, labiem vārdiem un, protams, dāvanām.

Lai jaunajiem puišiem un meitenēm domātās dāvanas nekļūst par lietu, kas noput plauktā, vislabākā izvēle ir dāvināt skaistus mirkļus un emocijas. Nacionālais dāvanu eksperts, Latvijā lielākais dāvanu karšu tirdzniecības uzņēmums „Lieliska dāvana” ar vairāk nekā 1100 dāvanu idejām internetā piedāvā vienkāršu, bet efektīvu formulu – dāvanas izvēlē ņemt vērā saņēmēja raksturu, hobijus un aizraušanās. Lūk, četri spilgti jaunu cilvēku personības tipāži – atpazīsti tajos savu absolventu un atrodi viņam vispiemērotāko dāvanu.

Piedzīvojums pāri visam

Viņus var pazīt pa gabalu – skaļi, bravūrīgi, „jūra līdz ceļiem” un pasauli izzina spontāni. Viņus nebiedē lēmumi, kas veikti sekundēs. Viņi pērk koncerta biļetes, pirms izdomā, kā uz tiem nokļūt, ar vieglu sirdi spiež „interested” teju ikvienam Facebook pasākumam. Ātrums, adrenalīns, asas izjūtas un “vējš matos” ir viņu sabiedrotie jebkurā diennakts stundā. Jaunieši, kuru stihija ir piedzīvojums, teiks „jā” dāvanām, kas ļaus piedzīvot vēl nebijušas izjūtas – ekstrēms brauciens ar bagiju pa bezceļu džungļiem, lidojums ar turbīndēli, katapultu vai lēciens ar gumijām no tilta Lietuvā būs tieši laikā.

Skaistuma nevar būt par daudz

Viņi vienmēr izceļas ar modernāko frzūru, stilīgāko apģērbu un perfektu izskatu, aiz kura slēpjas garas spoguļa priekšā aizvadītas stundas. Šopings, izpratne par modes jaunumiem ir viņu spēks un dzīves sāls.  Nedāviniet šiem jauniešiem nakšņošanu teltīs pie odiem pārpilna mežezera vai braucienu ar krosa moci dubļainā trasē. Labāk dāviniet ko tādu, kas vairos viņu skaistumu: viņai - profesionālu matu vai nagu kopšanas procedūru, rožu ziedlapiņu SPA rituālu vai šokolādes – piparmētru skaistuma kūri. Viņam -  stilīgu Barber shop jeb bārddziņa salona  apmeklējumu jaunam imidžam, enerģētisku pirts rituālu spēku atjaunošanai u.c.

Pasaules izzinātāji, kas atvērti jaunajam

Ja tavs sveicamais absolvents vienmēr ir ar degunu grāmatās, gatavs stundām aizrautīgi apspriest kosmosa noslēpumus, mājas virtuvē „vāra” ķīmiskos eksperimentus, ir aktīvs matemātikas un fizikas olimpiāžu dalībnieks, viņš vai viņa, visticamāk, pieder pētnieku tipam, kuri vienmēr gatavi apgūt ko jaunu. Ar izlaiduma dāvanu būs trapīts desmitniekā, ja pasniegsi viņiem fotokursu apmeklējumu, kas ļaus izzināt pasauli caur kameras maģisko aci, zvaigžņu vērošanu īstā observatorijā, Igaunijas Jūras muzeja apmeklējumu Tallinā vai jautru izlaušanās spēli ar šausmu elementiem draugu kompānijā.

Romantikas un miera mīļotāji

Kamēr citi jaunieši fano par iespēju iztrakoties apdullinoši skaļā rokkoncertā, viņi dod priekšroku ģitāras strinkšķināšanai omulīgā kompānijā, romantiskai vakarēšanai pie ugunskura vai laiskai atpūtai pludmalē, baudot krāšņus saulrietus un viļņu čalas. Saldā nekā nedarīšana, miers un harmonija ir viņu laimes formula. Šāda tipa jaunieši dāvanā ar prieku saņems iespēju pie laba mākslinieka iemūžināt sevi asprātīgā karikatūrā, romantisku izjādi zirga mugurā, atpūtu kādā jaukā kaimiņzemes Lietuvas kūrortā vai varbūt vēl labāk – romantisku lidojumu ar gaisa balonu ar mierpilnu dabas skatu baudīšanu.

Vairāk iedvesmojošu ideju absolventu dāvanām atrodi šeit https://www.lieliskadavana.lv/davanas-izlaiduma

Kur nopirkt?

Uzņēmuma „Lieliska dāvana” iespaidu dāvanu kartes un dāvanu komplekti nopērkami lielākajos valsts tirdzniecības centros - Maxima, RIMI un Kesko Senukai visā Latvijā, balti-oranžos stendos ar zilonīti, kā arī interneta mājaslapā Rīgā dāvanas pieejamas arī t/c Domina Shopping, t/c Galleria Riga un i/c OLIMPIA.

Uzņēmumam Lieliska dāvana ir vairāk nekā 470 partneru, kas veido drošu un uzticamu sadarbības partneru tīklu, ļaujot piedāvāt vairāk nekā 1100 interesantas, spilgtas un neaizmirstamas emociju dāvanas ikvienai gaumei.

Lieliska dāvana labo reputāciju apliecina arī sadarbība ar tādiem Latvijā pazīstamiem uzņēmumiem kā Forum Cinemas, Ir, Citrus Solutions, Pure Chocolate, Lattelecom, grāmatnīcu Jānis Roze, Coca-Cola Latvija, McDonalds, Daisena Latvia, LNK Properties, Mūkusala, Banknote u.c.

Reklāmraksts