PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

6245.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Bērni ir mūsu nākotne un, neapšaubāmi, ir patīkami, ja ir iespēja savam bērnam sniegt labāko - ne tikai ikdienišķās rūpes, bet arī citas iespējas. 

Jau astoto sezonu pēc kārtas Sporta kompleksā 333 bērniem un jauniešiem tiek organizēta 3 mēnešu ilga Kartinga skolas vasaras nometne. Teorētisko un praktisko nodarbību laikā Kartinga skolas ietvaros jebkurš audzēknis iegūst pirmā līmeņa pamatzināšanas kartinga sporta veidā. Kartinga skolas instruktori ir savā jomā augsti kvalificēti un profesionāli, kā arī ar titulētiem sasniegumiem autosportā.

Arī šogad Ropažu novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību 333 Sports Management Ropažu novadā deklarētos Kartinga skolas audzēkņus atbalsta, 3 dalībniekiem finansējot 100% no dalības maksas un 5 dalībniekiem piešķirot līdzfinansējumu!

Savukārt Latvijas Automobiļu Federācija piešķir 100% stipendiju 6 dalībniekiem, kas atlasē uzrādījuši labākos rezultātus. Šo stipendiju vēl ir iespēja saņemt, jo atlase notiks 3.jūnija pirmajās Kartinga skolas nodarbības laikā.

Tā kā šogad Kartinga skolas nodarbības notiks jaunās telpās, ikviens interesents tiek laipni gaidīts uz Kartinga skolas 333 atvērto durvju dienu, kas notiks šī gada 25.maijā laikā no plkst. 12:00 līdz 15:00. Ikvienam būs iespēja izmēģināt braucienu ar kartingu bez maksas, kā arī iegūst informāciju par nometni. Nav nepieciešams iepriekš pieteikties un var ierasties jebkurā laikā no plkst. 12:00 līdz 15:00.

2014.gada sezonas Kartinga skolas vadītāji un pasniedzēji ir Haralds Šlēgelmilhs, Karlīne Štāla un Otto Birznieks - ar dažāda līmeņa pieredzi un sasniegumiem autosportā. Viņu mērķis ir nodot savas zināšanas jaunajai paaudzei. Arī šie sportisti savu karjeru uzsāka tieši kartinga sporta veidā, jo vairumā gadījumu tas ir jebkuras autosporta disciplīnas pamats. Lielākajai daļai profesionāļu tieši kartinga sporta veids ir karjeras pamats, lai nodarbotos ar ralliju, krosu, gan šosejas autosportu.

Sezonas laikā audzēkņiem pēc galveno pamattēmu apgūšanas tiek rīkotas 3 sacensības. Sacensības bērniem un jauniešiem ir pats aizraujošākais notikums katra mēneša beigās. Vecāki vienmēr ir patīkami pārsteigti par to, kā viņu atvases zināšanas un prasmes var pieaugt tikai 3 mēnešu apmācības periodā. Sezona noslēdzas ar fināla sacensībām un apbalvošanu, pasniedzot ne tikai kausu, bet arī dāsnas balvas no sponsoriem un atbalstītājiem.

Kartinga skolas maksa par 3 mēnešu nometni ir EUR 650. Nodarbības notiek katru otrdienu no pl. 10:00 līdz 17:00. Ar papildu izdevumiem nometnes laikā nav jārēķinās.

Vai Tu savu bērnu jau esi pieteicis Kartings skolā? Plašāka informācija mājas lapāwww.333.lv. Dalībai nometnē var pieteikties pie Kartinga skolas vadītājas Nellijas Šlēgelmilhas, rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tel.nr. 29493334.