PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

9123.jpeg
Foto: kasto / 123RF
Rīgas Klasiskā ģimnāzija piedāvā apmeklēt noslēguma konferenci Ziemeļu Ministru Padomes starptautiskās grantu programmas „NORDPLUS” ietvaros.

Konferencē informēs par projektu ,,Atbalsts vispārizglītojošo skolu jauniešiem integrācijai Baltijas valstu darba tirgus prioritārajās tautsaimniecības nozarēs”.

Tā ir iespēja skolu pedagogiem un  karjeras izglītības speciālistiem klausīties un saņemt informatīvus materiālus disku formātā par pārtikas, veselības aprūpes un medicīnas nozarēm Latvijā, tūrisma nozari Lietuvā un transporta un enerģētikas nozarēm Igaunijā.

Materiālu kopums iekļauts trīs diskos. Latvijā izstrādātie materiāli ir latviešu un angļu valodā. Lietuvā un Igaunijā izstrādātie materiāli ir angļu valodā. Katra valsts par izvēlēto nozari izstrādājusi  stundas plānus, darba lapas un prezentacijas sešpadsmit stundām.

Stundās iekļautos tekstus iespējams izmantot klases audzināšanas, ekonomikas, matemātikas, ķīmijas, vēstures un angļu valodas stundās, īstenojot karjeras izglītību kā caurviju tēmu.

2015.gada 23.oktobrī visi interesenti aicināti uz tikšanos plkst.10.30 Dzirnavu ielā 117, Rīgas 3.arodskolas telpās. Lūgums pieteikties pie projekta vadītājas Sandras Dzelmes līdz 20.10.2015., rakstot uz e-pastu: [email protected] vai zvanot mob.nr.26475146.