PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

10722.jpeg
Iedvesmojoši stāsti no spilgtiem runātājiem gada lielākajā konferencē jauniešiem #Uzdrīksties uzvarēt 25. oktobrī, Ķīpsalas izstāžu hallē, Rīgā. 

Kas ir kopīgs veiksmīgajiem un laimīgajiem - Ričardam Brensonam un Renāram Zeltiņam? Spēja uzdrīkstēties! Par to vairāk iespējams būs uzzināt konferencē #Uzdrīksties uzvarēt.

Konferences vadītājs - šovmenis Renārs Zeltiņš. Konferencē dzirdēsi iedvesmojošus uzdrīkstēšanās stāstus no Draugiem Group runasvīra Jāņa Palkavnieka, pamanāmākās personības Latvijas reklāmas industrijā Ērika Stendzenieka, Aerodium īpašnieka Ivara Beitāna,Zeltīte Tattoos īpašnieces Mārītes Aleksandras Silavas,Blue Shock Race līdzīpašnieka Arta Daugina un citiem iedvesmotājiem. 

Konferences programma:

Pasteidzies! Dalība konferencē bez maksas. Pieteikšanās tikai līdz 21. oktobrim, aizpildot ANKETU

Konferenci #Uzdrīksties uzvarēt aicinām apmeklēt arī pedagogus, skolu direktorus, pašvaldību pārstāvjus un JA Latvija absolventus.

Pasākuma norise:

Konference #Uzdrīksties uzvarēt! notiks 25. oktobrī Rīgā, Ķīpsalas izstāžu hallē Nr.1, Ķīpsalas ielā 8, no plkst. 9:00 (reģistrācija) līdz plkst. 17:30.

Ja rodas papildu jautājumi, sazinieties ar JA Latvija projektu vadītāju Danutu Jasmani pa e-pastu [email protected]

Pasākums tiek īstenots LIAA projekta ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākums tiek rīkots sadarbībā ar JA Latvija ilggadējo partneri Swedbank.

Programma_jpg.JPG  UDIK-vizitkartes-3.jpg  UDIK-vizitkartes-5.jpg

UDIK-vizitkartes-7.jpg  UDIK-vizitkartes-9.jpg  UDIK-vizitkartes-8.jpg