PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

Liepājas Universitāte aicina talantīgus un ambiciozus studentus
Liepājas Universitāte aicina talantīgus un ambiciozus studentus
Foto: Liepājas Universitāte
Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultāte ir tā, kura sagatavo vadītājus bakalaura studiju programmās “Biznesa un organizāciju vadība”, “Kultūras vadība” un “Tūrisma un rekreācijas vadība”.

Šīs fakultātes absolventi ir cilvēki, kuri gan veido un vada savu biznesu, gan kļūst par dažādu organizāciju un iestāžu vadītājiem. Šoreiz par savu pieredzi, studējot maģistra studiju programmā “Vadības zinības”, stāsta Bruno Zabis – Liepājas hokejists, kurš lielu daļu savas sportista karjeras ir aizvadījis HK “Liepāja” sastāvā un kopā ar komandu 2016. gadā izcīnījis zelta medaļas, kā arī veiksmīgi nodarbojas ar uzņēmējdarbību.

Bruno stāsta: “Es saņēmu lielu pretimnākšanu un atsaucību no pasniedzējiem, jo bija iespēja savienot studijas un aktīvo sportu. Studēt nebija viegli, bet, ja ir gribēšana, viss sanāk. Izvēlējos studēt uzņēmējdarbību, jo sapratu, ka šīs zināšanas varēšu izmantot nākotnē. Sports nav mūžīgs, pienāk brīdis, kad tam jāmet miers, bet izglītība ir visam mūžam. Tāpēc arī izvēlējos studēt, kaut arī sapratu, ka būs grūti. Tagad esmu par savu izvēli ļoti priecīgs!”

Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāne Inta Kulberga saka: “Vadītāji vienmēr ir ambiciozi, labā nozīmē pašpārliecināti un talantīgi cilvēki. Viņi ir tie, kas veido savu un sabiedrības nākotni, jo viņiem ir jādomā gan par biznesa attīstību, gan saviem darbiniekiem, un tā ir liela atbildība. Ja saproti, ka Tev piemīt šīs īpašības, nāc pie mums!”

Informācija par uzņemšanu: www.liepu.lv

Reklāmraksts