Lietotne “E-klase”, kas līdz šim bijusi atrodama divos lietotņu veikalos Google Play un iStore, tagad pieejama arī Huawei lietotņu veikalā AppGallery.

Huawei AppGallery īsā laikā ir kļuvusi par trešo lielāko no patlaban pieejamajām lietotņu izplatīšanas un lejupielādes platformām.

“Lietotņu veikalā AppGallery Jūs varat atrast iespēju “Pievienot vēlmju sarakstam” jeb “Wish List”, un E-klase jau kādu laiku ir bijusi viena no visbiežāk “vēlmju sarakstā” liktajām lietotnēm. Tādēļ tagad esam jo īpaši priecīgi, ka vēl viena no Latvijā ļoti augstu novērtētājām un izmantotājām aplikācijām, ir kļuvusi pieejama arī AppGallery,” atzīst Gunta Kursiša, Huawei Mobile Services biznesa attīstības vadītāja Latvijā.

Kopš darbības uzsākšanas 2018. gada aprīlī Huawei lietotņu veikals AppGallery ir audzis neticamā ātrumā. 2018. gadā AppGallery bija pieejams Ķīnas tirgū, un jau 2019. gada maijā sāka aktīvi attīstīties arī ārpus tās. Patlaban AppGallery piedāvā atvērtu, drošu un novatorisku pakalpojumu vairāk nekā 26 miljoniem aktīvo lietotāju mēnesī Eiropā un 400 miljoniem lietotāju visā pasaulē.