PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Mātes dienas īpašais piedāvājums: atlaide līdz 90%! Microsoft Office 2021 licence par 13,85 EUR!
Mātes dienas īpašais piedāvājums: atlaide līdz 90%! Microsoft Office 2021 licence par 13,85 EUR!
Foto: Keysoff
Vai jūs mēģināt sakomplektēt jaunu datoru un esat noguris no lētāko komponentu meklēšanas dažādos tiešsaistes veikalos? Turklāt, pastāv risks iegādāties pirātisku kopiju. Pirātisms ir problēma ne tikai jums personīgi, bet var sagādāt arī tehniskas problēmas ar datoru, sistēmas nedarbošanos, svarīgu failu datu zudumu, nesaderīgiem failu formātiem un iespējamu ļaunprātīgu programmatūru. Izmantojot Keysoff, jūs varat pilnībā izvairīties no pirātisku kopiju izmantošanas riska un nodrošināt regulāras un likumīgas programmatūras atslēgas par vispieejamākajām cenām.

Jūs varat iegādāties pastāvīgo MS Office 2021 Pro Plus versiju par 26,25 EUR vietnē Keysoff! Tā ir taisnība, Keysoff piedāvā lētus un oriģinālus Office komplektus, kurus varat izmantot bez problēmām! Microsoft Office 2021 Home & Business for Mac: mūža licence ļaus Mac lietotājiem uz nenoteiktu laiku segt visas viņu darba vajadzības. Tā cena ir tikai 37,99 EUR.

Ierobežota laika piedāvājums! Microsoft Office 2021 mūža cena ir tikai 13,65 EUR!

 

Jauna datora izveidei ir daudz plānošanas un aparatūras, kas ļauj viegli neievērot vienu no vissvarīgākajām sastāvdaļām — operētājsistēmu. Windows 11 ir jaunākā un labākā no Microsoft, un tā ir viena no populārākajām sistēmām šobrīd. Iegādājoties Windows 11 Pro ir tikai 10,25  EUR, un Windows 10 Pro no 6,12 EUR!

Windows OS īpašie piedāvājumi ierobežotu laiku!

 

62% ATLAIDE citiem Office un komplektiem (Atlaides kods: VZK62)

Skatīt vairāk ŠEIT.

50% ATLAIDE citām Windows OS un Office (Atlaides kods: VZK50)

Skatīt vairāk ŠEIT.

Atbrīvojiet visu sava datora potenciālu ar Keysoff. Mūsu iespaidīgā Windows OS un Office komplektu kolekcija kopā ar citiem praktiskiem programmatūras rīkiem palīdzēs jums pacelt jūsu skaitļošanas pieredzi nākamajā līmenī.

Datorinstrumenti (bez atlaides koda)

Skatīt vairāk ŠEIT.

Keysoff garantē, ka tā pārdotās licences ir 100% autentiskas un nav nekādu drošības problēmu. Licences, ko iegādājaties no Keysoff, nav ierobežotas ar abonēšanu, tāpēc Keysoff licences ir "uz mūžu", un jums ir neierobežota piekļuve: operētājsistēma tiks atjaunināta un atbalstīta tās darbības laikā. Instalēšanas un lietošanas laikā, ja jums rodas kādi jautājumi, varat sazināties ar Keysoff diennakts tehniskā atbalsta komandu. Keysoff nodrošina pēcpārdošanas apkalpošanu mūža garumā, tas ir, ja, lietojot šo programmatūru, jums rodas kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar Keysoff. Tagad ir lieliska iespēja ietaupīt naudu, veicot datora modernizāciju ar šo īpašo piedāvājumu!

24/7 tehniskais atbalsts un mūža pēcpārdošanas serviss

Sazinaties ar Keysoff: [email protected]

Kā maksāt?

Pievienojiet preci iepirkumu grozam, pēc apstiprināšanas noklikšķiniet uz "Pāriet uz apmaksu".

Pēc nepieciešamās informācijas aizpildīšanas noklikšķiniet uz "cwalletco", lai izvēlētos maksājuma veidu.

Reklāmraksts