PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Mūsdienīga kabatas naudas sniegtās iespējas bērnam un vecākiem
Mūsdienīga kabatas naudas sniegtās iespējas bērnam un vecākiem
Foto: X smart karte
Mūsdienās bankas karte kļūst aktuāla jau skolas vecumā, turklāt nereti tā ir ne vien praktisks maksāšanas līdzeklis, bet arī stila aksesuārs. Liela daļa vecāku kabatas naudu bērniem piešķir mūsdienīgi jeb pārskaita uz bankas kontu, tādēļ svarīgi izvēlēties pakalpojumu klāstu, kurš ir izdevīgākais un ērtākais gan bērnam, gan vecākiem.

X smart kartes priekšrocības

Bez mēneša maksas

Pasargāt sevi no papildu izmaksām ir ļoti svarīgi. Par X smart karti tās lietotājiem vecumā no 7 gadiem nebūs jāmaksā ikmēneša maksa līdz 21 gada vecumam (ieskaitot), turklāt arī naudas pārskaitījumiem un zibmaksājumiem netiks piemērota komisijas maksa.

X REWARDS balvas un atlaides

Bankas kartēm, kas paredzētas bērniem un jauniešiem, svarīgi ir nodrošināt papildu labumus, ko var baudīt kopā ar draugiem. X smart kartes gadījumā bērniem ar saviem pirkumiem ir iespēja pelnīt X REWARDS punktus, ko vēlāk apmainīt par sadarbības partneru balvām, piemēram, Wolt kuponu vai burbuļtēju. Tāpat jaunieši noteikti novērtēs iespēju apmeklēt Kino Citadele ar 50 % atlaidi trešdienās. Katram jaunietim, kurš kļūs par klientu un noformēs X smart karti līdz septembra beigām, tiks piešķirta Personīgā pica (23 cm) no Pica Lulū un 2000 X REWARDS punkti, kurus uzreiz varēs apmainīt pret paša izvēlētu balvu. Savukārt visi jaunieši līdz pat 2022. gada beigām turpinās krāt četras reizes vairāk punktu, nekā citi X smart lietotāji. Ar lojalitātes programmas balvu sarakstu iespējams iepazīties šeit

Stilīgs dizains

Nesen Citadele sadarbībā ar pazīstamo ielu mākslinieku Kiwie prezentēja īpaša dizaina X smart maksājumu karti. X smart KIWIE karte pieejama jebkuram Citadeles klientiem neatkarīgi no vecuma, savukārt bērniem un jauniešiem no 7 līdz 21 gada vecumam karte būs pieejama bez mēneša maksas. 

Noderīgas funkcijas vecākiem

Bērnu vecākiem ir iespēja atvašu tēriņus ērti uzraudzīt mobilajā lietotnē un internetbankā, kur operatīvi iespējams pielāgot naudas izņemšanas limitus un pirkumu veikšanu internetā. Sasniedzot 13 gadu vecumu, bērna kartei iespējams piesaistīt Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay un Fitbit Pay. 

Kā pieteikties?

No 7 līdz 18 gadu vecumam pieteikšanās X smart kartei notiek kopā ar vecākiem (vai aizbildni) – ja vecāki ir Citadeles klienti, kontu un karti bērnam iespējams atvērt internetbankā. Ja vecāki vēl nav Citadeles klienti, kādam no vecākiem ir iespēja par tādu kļūt dažu minūšu laikā, vai arī nākt uz filiāli. Vecākam atverot bērna kontu filiālē, paša bērna klātbūtne nav obligāta.

Reklāmraksts