PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

Nāc uz Rīgas Juridiskās augstskolas atvērto durvju dienu 1.aprīlī
Nāc uz Rīgas Juridiskās augstskolas atvērto durvju dienu 1.aprīlī
Foto: RGSL
Studijas angļu valodā, studenti un pasniedzēji no vairāk nekā 30 valstīm, Erasmus apmaiņas studijas partneraugstskolās visā Eiropā, mūsdienīga studiju vide – to visu ir atzinīgi novērtējuši mūsu studenti.

Nāc uz Strēlnieku ielu 4 k-2 Rīgā sestdien, 1.aprīlī plkst 11:00, un satiec mūsu studentus, pasniedzējus un absolventus, iepazīsties ar studiju vidi un saņem atbildes uz jautājumiem. Piesakies pasākumam šeit.

Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) piedāvā divas bakalaura programmas, kurās tiesības iespējams apgūt apvienojumā ar biznesa vadību vai diplomātiju.

Bakalaura programmas “Tiesības un diplomātija” absolventi veido veiksmīgu karjeru starptautiskās organizācijās, NVO vai ārlietu dienestā. Izpratne par politikas jautājumiem un konfliktu risināšanu, kā arī starptautisko attiecību tiesisko regulējumu ir noderīga arī daudziem citiem amatiem gobālajā darba tirgū.

Bakalaura programma “Tiesības un bizness” sagatavo absolventus sekmīgai karjerai juridiskajā praksē vai biznesa un vadības jomā. Juridiskie jautājumi tiek aplūkoti no reģionālas un starptautiskas perspektīvas, liekot uzsvaru uz Eiropas Savienības un tās dalībvalstu, kā arī lielāko tirdzniecības partneru tiesisko vidi. Mācību programmā ir iekļauti ar komercdarbību saistīti priekšmeti, tostarp ekonomika, finanses, biznesa stratēģija un mārketings, kā arī valodas.

Vairāk informācijas skolas mājaslapā www.rgsl.lv 

Reklāmraksts