PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

5774.jpeg
Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolā atklās pirmo digitālo mācību klasi Rīgā, kas aprīkota ar interaktīvo tāfeli un 27 planšetdatoriem.

Samsung Electronics Baltics komunikācijas projektu koordinatore Ilze Meirupska norāda, ka Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskola ir viena no pirmajām skolām Latvijā, kas, izmantojot jaunāko tehnoloģiju priekšrocības, modernizējusi mācību procesu. Klasē būs arī īpaši skolām veidots risinājums Samsung School, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Paredzēts, ka šādi aprīkota klase ļaus skolotājiem efektīvāk sekot līdzi jauniešu individuālajam veikumam, savukārt skolēniem daudz saistošāk būs apgūt mācību vielu.

Atvērtā mācību stunda digitālajā klasē notiks ceturtdien, 26.septembrī, plkst. 11.00 Bruņinieku iela 24a. Tajā piedalīsies izglītības un zinātnes ministrs Vjačeslavs Dombrovskis, Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas direktors Pēteris Ševčenko, Samsung Electronics Baltics prezidents Džozefs Džonvu Kims, kā arī Rīgas novada Izglītības pārvaldes pārstāvji, skolu direktori un skolotāji.