PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

7629.jpeg
Foto: lightpoet / 123RF
Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM) nav izdevies atrast piemērotu Valsts izglītības satura centra (VISC) vadītāju. 

Šī iemesla dēļ ministrija uz vakanci izsludinājusi atkārtotu konkursu. Uz iepriekš izsludināto konkursu dokumentus vakantajam VISC vadītāja amatam bija iesnieguši seši amata pretendenti. Konkursa pirmajā kārtā tika vērtēta amata pretendentu iesniegtajos dokumentos norādītās izglītības un darba pieredzes atbilstība, un visi kandidāti tika izvirzīti konkursa otrajai kārtai - angļu valodas zināšanu pārbaudei, informē ziņu aģentūra LETA.

Ievērojot amata pretendentu angļu valodas zināšanu pārbaudes rezultātus, pēc konkursa otrās kārtas tika pieņemts lēmums izbeigt amata konkursu bez rezultāta un izsludināt atkārtotu konkursu uz amatu, jo pretendentu angļu valodas prasmes neatbilda konkursa prasībās noteiktajam B2 līmenim.

Pretendentiem uz šo amatu jābūt pieredzei vadošā amatā, Eiropas Savienības struktūrfondu un projektu vadībā, valsts pārvaldes darba un starptautiskās sadarbības pieredzei, augstākajai akadēmiskajai vai otrā līmeņa profesionālajai izglītībai un angļu valoda jāpārvalda vismaz B2 līmenī - atbilstoši Eiropas kopīgajās pamatnostādnēs valodu apguvei noteiktajiem valodas apguves līmeņiem. Pretendentiem vēlama pieredze valodas politikas jautājumos un pedagoģiskā darba pieredze.

Pretendentiem savi pieteikumi ir jāiesniedz līdz 29.janvārim. Ar izvērstām prasībām pretendenti var iepazīties IZM mājaslapā