PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

8197.jpeg
Foto: Publicitātes foto. Attēlā: E-klases konference 2015
Jau šo piektdien, 17. aprīlī, Rīgas Kongresu namā norisināsies vērienīgākais pasākums izglītības nozarē - konference “E-KLASE 2015”.

Konferenci rīko Latvijā lielākais izglītības portāls E-klase, pasākumā vienkopus pulcēsies aptuveni 1000 mācību iestāžu un pašvaldību pārstāvju.

Pieteikšanās konferencei jau ir noslēgusies, taču mediji ir laipni aicināti piedalīties konferencē.

Dalībai konferencē varēja pieteikties direktori, direktoru vietnieki, mācību daļu vadītāji, skolotāji, izglītības pārvalžu vadītāji un interešu izglītības pārstāvji no visas Latvijas.

Konferences laikā notiks četras lekcijas, kas skars izglītības jomā aktuālus jautājumus un rosinās dalībniekus iesaistīties diskusijās par tādām tēmām kā efektīva saziņa starp skolu un ģimeni, komunikācijas barjeras un piemēri, kā tās pārvarēt, E-klases lietošanas specifika un iespējas pirmsskolas un sākumskolas vecuma grupās, kā arī E-klases rīku efektīva izmantošana veiksmīgas saziņas veidošanā. Vienā no lekcijām, kuru vadīs izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile, tiks ieskicēti vairāki priekšnoteikumi, lai radītu tādu izglītību, kas veido stabilu bāzi personības vispusīgai attīstībai, kā arī izteikti priekšlikumi, lai Latvijas izglītības sistēma būtu starp izcilākajām pasaulē.

Konferenci atklās, kā arī vienu no lekcijām vadīs izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile. Lekcijas dalībniekiem vadīs arī Zaķumuižas pamatskolas direktors Igors Grigorjevs, Rīgas Centra humanitārās vidusskolas sociālā pedagoģe Anna Zaula un E-klases pārstāvji - izstrādes daļas vadītājs Jānis Kaģis un projektu vadītājs Kārlis Putāns.

Papildu informācija par konferenci un lekciju laikiem meklējama sadaļā "Konference".

Konference notiks piektdien, 17.aprīlī plkst. 09:00 – 15:00 Rīgas Kongresu namā, Kr. Valdemāra ielā 5.

Uz tikšanos konferencē!