PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

jauns_reiniks.jpg
Foto: BENU e-aptieka
Lai labā noskaņojumā atzīmētu vasaras brīvlaika sākumu, aicinām uz Laura Reinika mini koncertu 27. maijā plkst. 19:00 BENU e-aptiekā! Dzirdēsi gan Laura Reinika jaunāko dziesmu – “Savējais”, gan arī tādus hītus kā “Es skrienu!” un “Banjo Laura!” Pieslēdzies un dziedi līdzi!

Koncerts klausāms www.benu.lv!  

Mācību gada izskaņā atpūtu godam ir nopelnījuši gan skolēni un viņu vecāki, gan arī skolotāji! Lai arī Covid-19 vēl neļauj koncertus baudīt klātienē, vēlamies ikvienam sniegt īpašu pārsteigumu – koncertu klikšķa attālumā!

Vēl jo vairāk – turpmāk klikšķa attālumā būs arī BENU e-aptieka, kur ātri un ērti atradīsi visu sev un ģimenei vajadzīgo!

BENU e-aptiekā Tevi gaidīs vairāk nekā 3200 preču – pasaulē vadošo zīmolu kosmētika un ķermeņa kopšanas līdzekļi, uztura bagātinātāji, bezrecepšu medikamenti, kā arī īpaši jauniešiem paredzēti kosmētikas līdzekļi.

Ir padomāts arī par īpašiem pārsteigumiem – jau no 26. maija, veicot pirkumus e-aptiekā, dāvanā varēs saņemt populāru zīmolu kosmētiku un vitamīnus.

Turklāt, reģistrējoties BENU e-aptiekā un saņemot BENU karti, varēsi baudīt vairākas priekšrocības – saņemsi atlaides un īpašos piedāvājumus, kā arī par saviem pirkumiem uzkrāsi BENU punktus. BENU karti var saņemt arī jaunieši – piesakies un sāc krāt jau šodien!

Lai iepirkšanos padarītu vēl vieglāku un sniegtu attālinātās konsultācijas par veselības jautājumiem, katru darba dienu laikā no 09:00 līdz 17:00 e-aptiekā ir pieejams arī tiešsaistes farmaceits. Tāpat jautājumu gadījumā zvani Klientu servisa centram – 25621621!

E-aptiekā veiktos pasūtījumus var saņemt sev ērtākajā BENU Aptiekā, kā arī tie tiek piegādāti uz jebkuru vietu Latvijā. Preces var tikt piegādātas uz mājām, DPD Pickup punktiem vai Pickup bodēm Circle K, Virši A un Viada degvielas uzpildes stacijās. Piegāde tiek veikta 2-3 darbadienu laikā pēc pasūtījuma noformēšanas.

Reklāmraksts