PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Notiks nometne pusaudžu labizjūtas sekmēšanai “Pāreja #2”
Notiks nometne pusaudžu labizjūtas sekmēšanai “Pāreja #2”
Foto: Valmieras tehnikums
No 23. līdz 27. augustam Valmieras tehnikumā norisināsies bezmaksas dienas nometne “Pāreja #2”. Tās laikā pusaudži 9-12 gadu vecumā piedalīsies meistarklasēs un lekcijās par emocionālo veselību, komunikāciju interneta vidē, maltītes gatavošanu un vides iekārtošanu.

21. gadsimts pieprasa nemitīgu pielāgošanos pārmaiņām, kas pusaudžos var radīt trauksmes un nemiera sajūtu. Lai veicinātu viņu labizjūtu un patstāvību, nometnes laikā bērni tiksies ar speciālistiem, kuri konsultēs jautājumos par mentālo un fizisko veselību, kā arī sniegs padomus, kā to saglabāt harmoniskā balansā. Nometnes dalībnieki piedalīsies ēdiena gatavošanas meistarklasēs, kurās mācīsies gatavot pilnvērtīgu maltīti, iepazīstot pavārmākslas pasauli. Tāpat arī bērni apgūs drošu un cieņpilnu komunikāciju kā interneta vidē, tā arī sadzīvē.

Dienas nometne ir bez maksas, tā notiks no 23. līdz 27. augustam katru dienu laikā plkst. 9.00 -15.00. Piemērota pusaudžiem vecumā 9 - 12 gadi un norisināsies Valmieras tehnikumā, Vadu ielā 3, Valmierā. Pieteikšanās līdz 17. augustam, aizpildot pieteikuma anketu.

Nometnes dalībnieku ērtībai 20. augustā laikā plkst. 8.00-10.00 Valmieras tehnikumā tiks organizēts SARS-CoV-2 vīrusa RNS noteikšanas tests Valmieras tehnikumā. Pieteikšanās testa veikšanai, parakstot nometnes līgumu.

nometne_pareja_2-01.jpg

Nometni “Pāreja #2” organizē Valmieras tehnikums ar Valmieras novada finansiālu atbalstu.