Jaunieši ir tā  sabiedrības daļa, kurai katrs dzīves posms tiešā veidā atspoguļojas viņu identitātē. Pie kādas sociālās grupas es piederu? Kā man sevi prezentēt? Kas mani iedvesmo? Atbildes uz šiem jautājumiem veido jauniešu identitāti.

Pēc mācību iestādes absolvēšanas jaunieši nokļūst jaunā dzīves posmā – skolēns kļūst par studentu, students uzsāk darba gaitas. Šajā brīdī jaunieši pievērš pastiprinātu vērību savai identitātei, vēlas sevi redzēt pieaugušāku un atbilstošu savām jaunajām sajūtām un statusam.

Tāpēc ir pienācis laiks gudrām dāvanām. Absolventam jaunā dzīve sākas ar jauniem sapņiem. Uzdāviniet tiem piepildījumu – Galactico dāvanu karti!

Galactico dāvanu karti absolventam jaunās dzīves sapņu īstenošanai var nopirkt un izmantot piecu iemīļoto tirdzniecības centru – Alfa, Origo, Galerija Centrs, Mols un Dole – vairāk nekā 650 tirdzniecības vietās!

Iegādājoties dāvanu karti, izmantojiet iespēju izvēlēties kādu no gaumīgajiem un daudzveidīgajiem dāvanu kartes iesaiņojumiem.

Jau trešo gadu Galactico dāvanu karti var iegādāties ne tikai kādā no Galactico tirdzniecības centriem, bet arī internetā – Galactico I-veikalā. Pasūtīt, samaksāt par pasūtījumu, izvēlēties dāvanu iesaiņojumu un pat noorganizēt piegādi var, neatejot no datora ekrāna.

Lai jūsu absolventam lielisks izlaidums!

Ar cieņu Galactico

www.galactico.lv.