PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Par studiju iespējām Liepājas Universitātē –  tiešsaistes Atvērto durvju dienā
Par studiju iespējām Liepājas Universitātē – tiešsaistes Atvērto durvju dienā
Foto: Liepājas Universitāte
Pirmdien, 28. martā, pulksten 16.00 Liepājas Universitāte piedāvā ielūkoties savā studiju piedāvājumā tiešsaistes Atvērto durvju dienā.

Tajā Liepājas Universitātes četru fakultāšu studenti stāstīs par savu pieredzi, studējot inženierzinātnes, humanitārās zinātnes, pedagoģiju un sociālo darbu un vadības zinātnes. Studiju prorektore Māra Zeltiņa neļaus apmaldīties pieteikšanās studijām labirintos un skaidros par budžeta vietām, studiju maksām un iestājpārbaudījumiem.

Studentu padomes priekšsēdētāja Anna Margreta Vērdiņa saka: “Esmu jau ceturtā kursa studente, Studentu padomes priekšsēdētājas amatā –   trešo gadu. Droši varu teikt, ka šis laiks universitātē ir paskrējis ātri, bijis notikumiem bagāts, kaut arī pēdējie gadi bija uzlikuši savus attālināto studiju noteikumus. Tiekoties ar potenciālajiem studentiem, stāstīšu par visu, kas pie mums ir foršs un kādēļ ir vērts studēt Liepājas Universitātē.”

Lai pieslēgtos sarunai par Liepājas Universitātes studiju piedāvājumu, ej uz zoom saiti Facebook vietnē izveidotajā pasākumā.

Reklāmraksts