PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

5744.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Iekšlietu ministrija sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu Jūrmalas un Rīgas reģiona 7.-8.klašu skolēniem rīko konkursu Esi drošs – neesi pārdrošs.

Piedalīties un pārbaudīt savas zināšanas aicināti 7. un 8.klašu skolēni un viņu pedagogi. Uzvarētājkomanda iegūs titulu Visdrošākā klase – 2014 un laimēs apmeklējumu Līvu Akvaparkā.

No vienas skolas var pieteikties viena komanda no 7.klases un viena komanda no 8.klases. Pieteikums pirmajai atlases kārtai jāiesūta līdz 2014.gada 6.martam uz e-pasta adresi [email protected]. Konkursa gaitā komandas pildīs dažādus uzdevumus un iejutīsies dažādās situācijās, kas saistītas ar drošības jautājumiem. Skolēniem būs jāatbild uz konkursa organizatoru sagatavotiem jautājumiem par ugunsdrošību, drošību uz  ūdens un tā tuvumā, pirmās palīdzības sniegšanu, drošību uz ielas un mājās, kā arī praktiski jādemonstrē prasmes rīkoties dažādos gadījumos.

Informācija par piedalīšanos konkursā pieejama organizatoru mājaslapās www.iem.gov.lv, www.vugd.gov.lv, www.vp.gov.lv, www.nmpd.gov.lv, www.lg.lv, www.akvaparks.lv. Informācija arī pa tālruni 67369938 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Nāc un piedalies!