PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Pārvērt sapni par profesiju!
Pārvērt sapni par profesiju!
Viesmīlības industrija ir dinamiska joma, kurā var veidot veiksmīgu un interesantu karjeru. Covid-19 pandēmija sen ir galā; cilvēki šobrīd ceļo vairāk nekā jebkad agrāk, un viesnīcas steidzas meklēt kompetentus darbiniekus! Ja vēlies būt uz iespēju viļņa, jāiegūst starptautiski atzīta izglītība un specializēta darba pieredze. Tas viss ir iespējams HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledžā!

HOTEL SCHOOL ir augstākās izglītības iestāde, kura piedāvā Latvijā un Lielbritānijā akreditētas studiju programmas:

 

Studiju ilgums ir 2,3 gadi, savukārt studiju maksa 3000 EUR gadā. Ņem vērā, ka jebkuru Lielbritānijas programmu var apvienot ar Latvijas programmu un saņemt divus diplomus vienlaicīgi. Un tas viss - tikai par vienas programmas cenu!

Studiju laikā piedāvāsim praksi gan Latvijā, gan ārzemēs - Itālijas, Vācijas, Spānijas, Grieķijas un citu valstu greznākajās viesnīcās. Visas mūsu prakses vietas ir apmaksātas, ļaujot nopelnīt no 500 līdz 1000 EUR mēnesī. Tāpat var pieteikties stipendijai Erasmus+ programmas ietvaros.

Pēc studiju noslēguma HOTEL SCHOOL absolventi var turpināt izglītības iegūšanu prestižākajās Šveices un Lielbritānijas augstskolās – bakalaura grādu var saņemt tikai viena gada laikā, jo divi studiju gadi HOTEL SCHOOL tiek ieskaitīti!

Uzzini vairāk: HOTEL SCHOOL Viesnīcu biznesa koledža

Seko HOTEL SCHOOL Facebook: HOTEL SCHOOL RIGA

Satiec HOTEL SCHOOL izstādē “Skola 2024”, kura norisināsies no 23.-25. februārim Rīgā, Ķīpsalā!

Reklāmraksts