PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kultfilma_CastingBridge_pieteiksanas2023.jpg
Foto: CastingBridge
Režisora Dzintara Dreiberga jaunajai spēlfilmai par leģendārām latviešu sportistēm, dažādām lomām, meklē meitenes/sievietes vecumā no 15 līdz 30 gadiem ar iemaņām basketbolā.

Iepriekšēja filmēšanās vai aktiermeistarības pieredze nav nepieciešama. Būtiska prasība ir prasme spēlēt basketbolu – profesionālā līmenī, amatierlīmenī vai arī apgūta pašmācības ceļā.

Meitenes/sievietes, kuras vēlas izmēģināt savu aktiermeistarības talantu un izbaudīt kino vidi, aicinātas aizpildīt aktieru atlases pieteikuma anketu.

Pieteikuma anketai jāpievieno:

  • 3-5 aktuālas fotogrāfijas (portreti un fotogrāfijas pilnā augumā. Lūgums pievienot fotogrāfijas bez saules brillēm, bez cepurēm, bez citiem objektiem, kas aizsedz seju);
  • 30-60 sekunžu video par sevi.

 

Filmas pamatā ir patiess stāsts par apbrīnojamām sportistēm, kuras ir atstājušas savu nospiedumu sieviešu basketbola vēsturē uz visiem laikiem – leģendārāko sieviešu basketbola komandu Latvijā un Eiropā “TTT Rīga” un tās kapteini Dzidru Uztupi-Karamiševu, kuras apņēmība iedvesmoja latviešus padomju okupācijas gados.

Nav mazu vai lielu lomu. Nav labu vai sliktu aktieru – ir atbilstošākie tēlam un stāstam. Piesakies! Filmēšana plānota 2023. gadā.

Ja neizdodas aizpildīt anketu vai rodas jautājumi, droši sazinieties ar aktieru atlases aģentūras CASTING BRIDGE (castingbridge.lv) komandu: [email protected], 29323424.