PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

Valensija, Spanija.jpg
Foto: intrepidtravel.com
Pirmsskolu skolotāji un vadītāji var pieteikties mācību vizītei "Agrīnā pirmsskolas izglītība un aprūpe" Valensijā, Spānijā. Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) informē, ka vizīti laikā no 10. līdz 13 decembrim rīko Spānijas "Erasmus+" nacionālā aģentūra.

Mācību vizītei aicina pieteikties pirmsskolas izglītības iestāžu skolotājus un vadītājus, kurus interesē sadarbība un pieredzes apmaiņa starptautiskajā līmenī un kontaktu veidošana līdzīgiem projektiem nākotnē, ziņo aģentūra LETA.

Tomēr dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots un aģentūrā norāda, ka priekšroka tiks dota to organizāciju pārstāvjiem, kuras līdz šīm nav iesaistījušās "Erasmus+" programmas projektos. Latvijas pārstāvjiem seminārā pieejamas divas vietas.

Pieteikties mācību vizītei iespējams līdz 30.oktobrim, iesniedzot aizpildītu un parakstītu pieteikuma veidlapu VIAA lietvedībā personīgi vai nosūtot pa pastu. VIAA organizēs dalībnieku atlasi.

Atbalstītajiem dalībniekiem pēc atgriešanās tiks segti ceļa izdevumi, kompensācijai nepārsniedzot 360 eiro. Uzturēšanās un ēdināšana semināra laikā tiks nodrošināta. Citas izmaksas nepieciešams segt pārstāvētajai organizācijai vai dalībniekam.