PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas Juridiskā augstskola aicina uz atvērto durvju dienu 8.februārī
Rīgas Juridiskā augstskola aicina uz atvērto durvju dienu 8.februārī
Foto: Rīgas Juridiskā augstskola
Rīgas Juridiskā augstskola (RJA) ir specializēta juridiskā augstskola, kas piedāvā starpdisciplināras bakalaura programmas tiesību zinātnēs, sniedzot iespēju aktīviem un zinātkāriem studentiem apvienot tiesību studijas ar kursiem biznesā, diplomātijā, starptautiskajās attiecībās, finansēs, u.c.

Studijas angļu valodā, studenti un pasniedzēji no vairāk nekā 30 valstīm, Erasmus apmaiņas studijas vairāk nekā 40 partneraugstskolās visā Eiropā, starptautiska un mūsdienīga studiju vide – to visu ir atzinīgi novērtējuši mūsu studenti.

RJA piedāvā divas bakalaura programmas – “Tiesības un bizness” un “Tiesības un diplomātija”. Arī šogad divi reflektanti no Latvijas reģioniem (ārpus Rīgas un Pierīgas) varēs saņemt 100% studiju maksas atlaidi pirmajam mācību gadam.

Riks Jakobus de Geests (Nīderlande), RJA bakalaura programmas “Tiesības un diplomātija” 3.kursa students: “Es izvēlējos RJA, jo tā ir salīdzinoši neliela augstskola. Iepriekš studēju Nīderlandē, kur lekcijas notiek milzīgās auditorijās. RJA ir iespējams iepazīt pasniedzējus un kursabiedrus. Vairums pasniedzēju ir savas jomas profesionāļi un rāda, kā studijās apgūto piemērot dzīvē. RJA arī aicina daudzus interesantus vieslektorus – vēstniekus, advokātus un tiesnešus. Man patīk fokuss uz kvalitāti, ne kvantitāti.”

Aksels Zingulis, RJA bakalaura programmas Tiesības un Bizness 3.kursa students: “Es gribēju studēt kaut ko saistītu ar cipariem un matemātiku, jo man jau vidusskolā bija savs uzņēmums – mēs ražojam aprīkojumu hokeja spēlētājiem. Sapratu, ka veidot biznesu bez tiesību zināšanām nav iespējams, jo saskare ar birokrātiju un likumdošanu ir uz katra soļa. Nolēmu studēt RJA, lai aizsargātu sevi nākotnē. Mēs studējam starptautisko likumdošanu, Eiropas tiesības, un tas ir ļoti būtiski, ja tavs galvenais tirgus ir ārzemēs.”

RJA atvērto durvju diena notiks 8.februārī plkst. 11 Rīgas Juridiskās augstskolas telpās Strēlnieku ielā 4 k-2.

Piereģistrējies ŠEIT.

Reklāmraksts