PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

medic image.jpg
Foto: Publicitātes foto
Rīgas Klasiskā ģimnāzija uzsāk skolēnu uzņemšanu 10. klasē medicīnas virziena vidusskolas izglītības programmā.

Ja esi 9. klases skolēns un plāno saistīt savu nākotni ar medicīnu, bioloģiju vai ķīmiju, pievienojies mums! Lai piedāvātu vidusskolēniem labākas sagatavošanās iespējas izglītībai augstskolā, Rīgas Klasiskā ģimnāzija noslēgusi vienošanos ar Rīgas Stradiņa universitāti par sadarbību.

Izglītības programmas ietvaros jauniešiem būs iespēja izprast  bioloģiju, ķīmiju un fiziku medicīnas zinātnes kontekstā, sadarbojoties ar augstskolas pasniedzējiem, kā arī uzsākt savus pirmos pētījumus medicīnas un veselības aprūpes nozarē. Trīs gadu garumā neatņemama izglītības procesa sastāvdaļa ir latīņu valoda, RSU prasībām adaptēti kursi bioloģijā un ķīmijā, eksperimentālā darbība un praktiskās nodarbības Rīgas Stradiņa universitātē. Piesakies un iegūsti nepieciešamās zināšanas, fizisko un psiholoģisko gatavību studijām un darbam medicīnas un veselības aprūpes nozarē.

Plašāk par programmām un uzņemšanas noteikumiem: http://www.rkg.lv
Turklāt arī pastāv iespēja pieteikties vasaras karjeras nometnei “Es un medicīna”, kur tev būs iespējas tuvāk iepazīties ar izglītības programmu, skolotājiem,  nākamo augstskolu un pasniedzējiem,  apmeklēt medicīnas iestādes, ēnot dažādu specializāciju mediķu darbu. Detalizēta informācija par nometni:  [email protected], tālrunis 26475146.

Reklāmraksts