PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina uz Atvērto durvju dienām!
RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina uz Atvērto durvju dienām!
Foto: RSU Sarkanā Krusta medicīnas koledža
Rīgas Stradiņa universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledža aicina vidusskolēnus, skolēnu vecākus, karjeras konsultantus, skolotājus, studentus un jebkuru, kuru interesē medicīnas studijas, uz atvērto durvju dienām:

•             17. martā - virtuālā atvērto durvju diena

•             22. un 23. martā - tikšanās klātienē

add 2022.jpg

Virtuālā atvērto durvju diena 17. martā tiks organizēta divās daļās, kur pirmajā tikšanās reizē stāstīsim par studiju programmām “Ārstniecība” (ārsta palīgs un neatliekamās medicīnas ārsta palīgs) un “Farmācija” (farmaceita asistents), bet otrajā - par programmām “Ārstnieciskā masāža” (masieris), “Zobārstniecība” (zobārsta asistents) un “Māszinības” (māsas palīgs). Tikšanos organizēsim Zoom platformā.

Uzzināsiet par studiju un mācību programmām, uzņemšanas nosacījumiem un prasībām, dokumentu iesniegšanas termiņiem un citu būtisku informāciju.

Studenti dalīsies savā pieredzē par studijām koledžā.

Visus interesējošos jautājumus varēs uzdot “dzīvajā” čatā un virtuālās tikšanās laikā uz tiem gūt atbildes. 

22. martā gaidīsim koledžā tos, kurus interesē programmas “Farmācija” un “Zobārstniecība”, bet 23. martā aicinām tos, kurus interesē programmas “Ārstniecība” un “Ārstnieciskā masāža”.

Interesentiem parādīsim koledžas telpas, laboratorijas un simulāciju kabinetus, būs iespēja ielūkoties nodarbībās, kā arī pašiem praktiski veikt uzdevumus, kas saistīti ar interesējošo nozari.

Klātienē koledžā uzņemsim cilvēkus ierobežotā skaitā un ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības.

Lai pieteiktos dalībai atvērto durvju dienā, obligāti jāaizpilda pieteikšanās anketa.

Tiem, kas būs pieteikušies virtuālajai atvērto durvju dienai, uz anketā norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīta piekļuves saite, bet ar tiem, kas plāno ierasties klātienē, sazināsimies individuāli.

Informāciju par koledžu lasiet  mājaslapā: www.rcmc.lv un sociālo tīklu kontos: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube.

Reklāmraksts