PIESLĒDZIES E-KLASEI

Otrdiena, 2024. gada 19. marts

Jāzeps

RSU_ADD_1920x1440px.jpg
Foto: RSU
Ceturtdien, 29. aprīlī, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) notiks Atvērto durvju diena, kur ikviens varēs virtuāli iepazīt pamatstudiju programmas, augstskolas vidi, mācībspēkus, studentus un absolventus. Gads pie ekrāniem radījis zināmu nogurumu, tāpēc šogad RSU Atvērto durvju diena plānota kā dinamiska trīs stundu programma tiešsaistes viesistabā, kuras namatēvs būs aizraujošais docētājs un ārpolitikas pētnieks Mārtiņš Daugulis. Vienlaikus noritēs fakultāšu ZOOM tikšanās, kurās studētgribētāji varēs jau detalizētāk iepazīt savas noskatītās programmas.

Atvērto durvju dienai pamatstudiju programmās varēs sekot līdzi 29. aprīlī no 14.00 līdz 17.00 RSU mājaslapā un tiešraidē augstskolas Facebook kontā.

Gaidāmajā pasākumā ar sevi iepazīstinās sociālo zinātņu pārstāvji – Eiropas studiju fakultāte, Juridiskā fakultāte un Komunikācijas fakultāte, kā arī veselības aprūpes virziena pārstāvji – Farmācijas fakultāte, Medicīnas fakultāte, Rehabilitācijas fakultāte, Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultāte, Zobārstniecības fakultāte un RSU Liepājas filiāle.

Visu fakultāšu ZOOM istabās gaidāma sīkāka iepazīstināšana ar studiju programmām gan no mācībspēku, gan studentu un absolventu skatupunkta, bet katrā no tām paredzēta sava “odziņa”.  Piemēram, Medicīnas fakultātesZOOM istabā no plkst. 14.15 fakultātes prodekāns Ingus Skadiņš sarunāsies ar topošo ārsti Katrīnu Tomiņu par to, cik sarežģīti ir studēt “mediķos”. Komunikācijas fakultātes ZOOM istabu no plkst. 14.30 vadīs radio ētera balss un producente, fakultātes absolvente Karmena Stepanova. Tikmēr plašāk par Rehabilitācijas fakultātes studiju virzieniem – audiologopēdiju, ergoterapiju, fizioterapiju, tehnisko ortopēdiju un uzturzinātni – varēs uzzināt plkst. 14.45 ZOOM istabā. No plkst. 15.00 Farmācijas fakultātes mācībspēki iepazīstinās interesentus ar studiju iespējām un kopā ar tiem skaidros, vai zāļu krāsai ir nozīme. Fakultāte arī iepazīstinās ar moderno studiju un zinātnes centru, kas patlaban tiek celts blakus augstskolas galvenajai ēkai. Zobārstniecības fakultātes istabā varēs virtuāli “izstaigāt” RSU iekārtoto modernāko stomatoloģijas pirmklīnisko mācību bāzi Ziemeļeiropā. Eiropas studiju fakultātes tikšanos no plkst. 15.30 moderēs RSU biznesa inkubatora B-Space mentors Kristaps Zaļais, kurš kā jaunais līderis izglītībā un zinātnē iekļuvis arī žurnāla Forbes Latvijā veidotajā topā 30 līdz 30. Savukārt no plkst. 15.45 gaidāmas plašas sarunas ar studentiem Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātesZOOM istabā, kur moderatora lomā – fakultātes prodekāns Toms Pulmanis. Juridiskās fakultātes virtuālo tikšanos starp mācībspēkiem, esošajiem un topošajiem studentiem no plkst. 16.00 vadīs advokāte, RSU docente un medicīnas tiesību pētniece Karina Palkova. ZOOM maratonu plkst. 16.15 noslēgs RSU Liepājas filiāle, aizvedot interesentus virtuālā ceļojumā uz Kurzemē vienīgo veselības aprūpes izglītības iestādi.

Piedaloties fakultāšu ZOOM telpās, studētgribētāji varēs tērzētavā iztaujāt gan studiju programmas vadītājus un mācībspēkus, gan arī RSU Studentu servisa pārstāvjus, kuri atbildēs uz jautājumiem, kas saistīti ar šīgada uzņemšanas kārtību.

Plašāka informācija un reģistrēšanās ŠEIT. Atvērto durvju diena topošajiem maģistrantiem gaidāma maijā.

Reklāmraksts