PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

12097.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Turpinot iesākto tradīciju, pašmāju portāls “Inbox.lv” jau otro gadu dāvina skolas somas, šogad izsludinot radošo konkursu skolēniem "Kāds ir tavs talants?".

Konkursa mērķis ir atbalstīt savējos – Latvijas jauno paaudzi, aicinot viņus dalīties ar saviem talantiem.

Konkurss sniedz iespēju 50 dalībniekiem jauno mācību gadu iesākt ar stilīgu un ergonomisku mugursomu, savukārt viens laimīgais uz skolu dosies ar planšetdatoru. Pieteikties konkursam var jebkurš 1.-6. klases skolēns, nosūtot video, kurā demonstrē jebkādu savu talantu (maksimālais video garums 1 minūte), uz e-pasta adresi [email protected] līdz 29. augustam.

“Ņemot vērā digitālā laikmeta attīstību, īpaši svarīgi ir skolēnos veicināt radošumu. Mēs kā augsto tehnoloģiju uzņēmums vēlamies motivēt un iedvesmot skolēnus būt drosmīgiem, uzsverot, ka ikviens talants ir vērtība, ar ko jālepojas! Tāpēc aicinām piedalīties konkursā un dalīties savā talantā ar visu Latviju!” uzsver SIA “Inbokss” dibinātājs Andris Griķis.

No visiem iesūtītajiem video pirmie 50 saņems mugursomas, savukārt “Inbox.lv” žūrija izvēlēsies četrus favorītus, kuru video 30. augustā tiks ievietoti “Inbox.lv” Facebook lapā un nodoti sociālā tīkla lietotāju vērtējumam. Balsot varēs līdz 31. augusta plkst. 17:00. Video, kurš būs saņēmis lielāko atbalstu (visvairāk "like"), saņems balvā planšetdatoru.

“Inbox.lv” ir daudzfunkcionāls portāls, kura pakalpojumu klāstā ir e-pasta un failu apmaiņas pakalpojumi, izklaide, spēles, iespējas augšupielādēt un dalīties ar savām fotogrāfijām. “Inbox.lv” piedāvā arī mobilās lietotnes un biznesa risinājumus.