PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Skolotājiem un skolu direktoriem iespēja piedalīties seminārā par skolēnu mobilitāti
Skolotājiem un skolu direktoriem iespēja piedalīties seminārā par skolēnu mobilitāti
Foto: pexels
Laikā no 2020. gada 11. līdz 13. maijam Vācijas Erasmus+ nacionālā aģentūra organizē Eiropas Savienības (ES) izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programmas Erasmus+ nacionālo aģentūru starptautiskās sadarbības pasākumu (TCA) – konferenci "Skolēnu mobilitāte - iekļūšana realitātē" (“Pupil mobility in Europe – making inclusion a reality”) Bonnā, Vācijā.

Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) konferencei aicina pieteikties vispārizglītojošo skolu (un profesionālo skolu, kas īsteno vispārizglītojošo programmu) direktorus un skolotājus, kuri ir īstenojuši vai īsteno Erasmus+ projektus skolu izglītības sektorā, kā arī tos, kurus interesē nākotnes Erasmus+ projektu izstrāde, starptautiska sadarbība un pieredzes apmaiņa. Semināra dalībniekiem tiks sniegta informācija par Erasmus+ programmas nākotni un skolēnu mobilitātes lomu jaunās programmas ietvaros, kā arī veicināta kontaktu veidošana nākotnes Erasmus+ programmas projektu izstrādei.

VIAA informē, ka dalībnieku skaits pasākumā ir ierobežots un Latvijas pārstāvjiem seminārā pieejamas trīs vietas. Savus pieteikumus skolotājiem un skolu direktoriem ir iespēja iesniegt līdz 23.janvārim.

Atbalstītajiem dalībniekiem tiks segti ceļa izdevumi atbilstoši Eiropas Komisijas noteiktajām maksimālajām ceļa izdevumu likmēm atbilstošajam attālumam, nepārsniedzot 275 eiro. Uzturēšanās un ēdināšana semināra laikā tiks nodrošināta, savukārt citas izmaksas sedz pārstāvētā organizācija vai dalībnieks.

Vairāk informācijas ŠEIT.