PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

8861.jpeg
Foto: alexraths / 123RF
No 11.augusta plkst.12 līdz 14.augustam fizikas, ķīmijas, bioloģijas, ģeogrāfijas, dabaszinību un matemātikas skolotāji aicināti reģistrēt savu dalību konferencē.

Šogad konference Dabaszinātnes un matemātika skolā - efektīvi un radoši. notiks 21.augustā Latvijas Universitātē, Rīgā, Raiņa bulvārī 19, informē ziņu aģentūra Leta.

Konferencē tiksies skolotāji, kuri gatavi savstarpēji dalīties pieredzē un "vērt savas klases durvis" kolēģiem. Šogad pieredzē ar savām veiksmīgākajām mācību stundām dalīsies 60 skolotāji, kuri gan uzstāsies ar mutisku prezentāciju, gan piedalīsies plakātu sesijās. Skolotājus ar jaunām idejām un praktiskiem piemēriem radošam un efektīvam mācību darbam interaktīvā izstādē un darbnīcās iepazīstinās ap 30 dažādi uzņēmumi, muzeji, projekti un zinātnes centri.

Plenārsēdē dalībniekus uzrunās un ar jauno mācību gadu sveiks Valsts prezidents Raimonds Vējonis, izglītības un zinātnes ministre Mārīte Seile, LU rektors Indriķis Muižnieks, LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centra vadītāja Dace Namsone un citas amatpersonas.

Konferenci organizē LU Dabaszinātņu un matemātikas izglītības centrs sadarbībā ar LU fakultātēm, Latvijas Bioloģijas skolotāju asociāciju, Fizikas skolotāju asociāciju, Matemātikas skolotāju apvienību, Ķīmijas skolotāju asociāciju, Latvijas Ģeogrāfijas biedrību. Konferenci atbalsta LU Juridiskā fakultāte. Dalību konferencē var reģistrēt centra interneta vietnē www.dzm.lu.lv.