PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 29. marts

Agija, Aldonis

scholarship2-lv.png
Foto: Exupery
Starptautiskā vidusskola Exupery (EIS), svinot savu 5 gadu jubileju, piedāvā stipendiju programmu gudrākajiem un centīgākajiem skolēniem. Saskaņā ar stipendiju programmas noteikumiem skolēniem no Latvijas un citām valstīm tiks piešķirtas 10 stipendijas mācībām skolā starptautiskajās programmās IB (International Baccalaureate) un Advanced Levels (A-levels). Stipendijas tiks piešķirtas gan skolas pansijas, gan dienas skolas audzēkņiem mācībām EIS 10. un 11. klasē.

EIS piedāvā skolēniem stipendijas mācībām skolā ar segumu līdz 100% no mācību maksas.

Stipendijas būs pieejamas pretendentiem, kuri šogad beigs 9. vai 10. klasi kādā no valsts skolām un kuriem angļu valodas zināšanu līmenis ir B2 vai augstāks. Tāpat skolēna pēdējo divu mācību gadu liecībās jābūt apstiprinātām spēcīgām akadēmiskām zināšanām vai arī jābūt izciliem rezultātiem reģionālajās vai valsts olimpiādēs. Tiks ņemti vērā pēdējo divu gadu sasniegumu sertifikāti un apliecības.

Lai piedalītos programmā, jāiesniedz pieteikums, kas tiks izskatīts konkursa kārtībā un jāuzraksta motivācijas vēstule. Pieteikšanās termiņš konkursam: 2021. gada 20. aprīlis. Pretendentus sagaida arī angļu valodas pārbaudes darbs un atlases intervija. Atbildes no stipendiju komitejas tiks sniegtas līdz 2021.gada aprīļa beigām.

Plašāk par pieteikumu iesniegšanas procesu var izlasīt EIS mājas lapā

Kontakti: tel. +371 266 22 777 vai e-pasts: [email protected]

Jaunā iela 8, Piņķi, Babītes pagasts, LV-2107

Vairāk uzzināt par stipendiju iespējam un uzņemšanu Starptautiskā skola Exupery, kur var iegūt prestižo izglītību starptautiskajās programmās IB (International Baccalaureate) un Advanced Levels (A-levels),  topošie skolēni un viņu vecāki varēs arī otrdien, 30.martā -  virtuālo Atvērto Durvju dienas ietvaros.

Tāpat EIS prezentēs pirmo un vienīgo Baltijas valstu skolas pansijas sistēmu.

Plašā un līdzsvarotā EIS izglītības programmā, modernā un tehnoloģijām bagātā vidē, skolēni tiek sagatavoti IGCSE kvalifikācijai, kam seko A-Level kvalifikācija vai IB Diploma Programme, ļaujot audzēkņiem attīstīt prasmes, kas nepieciešamas, lai gūtu panākumus mūsdienu mainīgajā vidē. Divgadīgā IB Diploma Programma EIS norisinās angļu valodā, piedāvājot arī padziļinātu dzimtās valodas apguvi.

Pasākuma laikā skolēniem un viņu vecākiem būs iespēja:

•             Uzzināt par uzņemšanu EIS vidusskolā, kā arī par stipendiju iespējām, kas pieejamas talantīgiem vecāko klašu skolēniem;

•             Saņemt informāciju par IBDP un A-Level programmām, kas pavērs durvis uz prestižākajām universitātēm Eiropā un pasaulē;

•             Iepazīties ar skolu-pansiju, kas dos iespēju audzēkņiem mācīšanās laikā attīstīt neatkarības izjūtu. Mūsdienīga, no jauna uzceltā EIS studentu kopienas ēka, jaunajā mācību gadā gaida audzēkņus pilnai vai daļējai pansijai.

Klausītājiem būs iespēja uzdot sevi interesējošus jautājumus. Lai pievienotos pasākumam, lūgums veikt reģistrāciju šeit.

Kontakti: tel. +371 266 22 777 vai e-pasts: [email protected]

Reklāmraksts