PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

12022.jpeg
Studentu līderu forumā tiks spriests par augstākās izglītības kvalitātes nodrošināšanu dažādos līmeņos.

Latvijas Studentu apvienība (LSA) informēja, ka forums notiks no šodienas līdz 13. augustam, pulcējoties aktīvākajiem pašpārvalžu vadītājiem, biedriem un aktīvistiem.

Tēma, kam veltīts forums, ir augstākās izglītības kvalitāte. LSA norāda, ka jebkurš jautājums augstākajā izglītībā neizbēgami atduras pret kvalitāti un jebkuras lielākas vai mazākas problēmas atrisināšana var veicināt Latvijas augstākās izglītības attīstību.

Lai dalībnieki spētu pilnvērtīgāk attīstīt līderi sevī, foruma programma ir iedalīta trīs daļās. Pirmajā dienā dalībniekiem tiks dota iespēja kļūt par cilvēku līderiem, savukārt otrā diena un trešās dienas sākums būs veltīts ideju līderiem. Trešās dienas otrā puse paredzēta darbu līderiem.

Forumā paredzēta panedļdiskusija ar vadošajiem speciālistiem augstākās izglītības jomā. Paneļdiskusijā studenti varēs gan uzzināt patlaban aktuālo augstākās izglītības kvalitātes jomā, gan uzdot sev svarīgos jautājumus. Šoreiz paneļdiskusijā piedalīsies Augstākās izglītības padomes priekšsēdētājs Jānis Vētra, Vidzemes Augstskolas rektors Gatis Krūmiņš, Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētāja Ilze Viņķele, kā arī Banku Augstskolas lektore Tatjana Volkova, kura diskusijā pārstāvēs Akadēmiskās informācijas centru.

Foruma programmā iekļauts arī tradicionālais vecbiedru vakars, kurā piedalīsies LSA dibinātāji Ēriks Blumbergs un Jurģis Poriņš, informē aģentūra LETA.