PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Teicami.lv – lielākā privātskolotāju un kursu datubāze Latvijā
Teicami.lv – lielākā privātskolotāju un kursu datubāze Latvijā
Foto: Teicami.lv
Portāls tapis šā gada sākumā ar mērķi veicināt izglītības pieejamību. Lai to panāktu, portālā tiek izvietota un regulāri aktualizēta informācija par izglītības iespējām Latvijā, sākot no privātstundām, beidzot ar profesionālām konsultācijām un apmācībām.

Privātstundas teicamām sekmēm

Neatkarīgi no tā, kurā mācību priekšmetā Jums vai Jūsu bērnam ir nepieciešams privātskolotājs – to atradīsiet šajā portālā. Angļu valoda, matemātika, latviešu valoda, fizika, ķīmija – profesionāla palīdzība un individuāla pieeja no pieredzējuša skolotāja puses ļaus sasniegt vēlamos mērķus – pilnvērtīgi izprast aktuālo mācību vielu, sagatavoties kontroldarbiem un eksāmeniem, un visādi citādi paaugstināt savas sekmes.

Privātskolotāju sludinājumi

Ja jūtat sevī spēju mācīt un caur individuālu pieeju, saprotamā veidā izskaidrot mācību vielu, tad noteikti ir vērts apsvērt reklāmas sludinājuma iesniegšanu! Katrs iesūtītais sludinājums tiek izvērtēts un, ja skolotājs tiek atzīts par labu un uzticamu – portālā tiek publicēts viņa reklāmas profils.

Naudas lietas, pasniegšanas vietu un formātu, mācību saturu un citus jautājumus skolotājs kārto pa tiešo ar skolēnu vai viņa vecākiem – portāls nekādā veidā neiejaucas un to neregulē, tikai palīdz ar jaunu klientu piesaisti, lai Jūs nopelnītu vairāk un palīdzētu skolēniem, kam tas ir nepieciešams.

Vai vēlaties pasniegt privātstundas? – IESNIEGT SLUDINĀJUMU

Kursi nākotnes sasniegumiem

Portālā ir apkopoti arī vairāk nekā 50 dažādi kursi, kā piemēram – hobiju, skaistumkopšanas, svešvalodu mārketinga un profesionālie kursi, kas aktuāli būs gan jauniešiem, kuri apskata dažādas nākotnes profesijas iespējas, gan arī pieaugušajiem, kuri apsver iespēju pārkvalificēties un izmēģināt savus spēkus kādā jaunā nozarē. Dažādus kursus pasniedz dažādi mācību centri – apkopoti ir tikai paši labākie piedāvājumi, kas izturējuši laika pārbaudi un saņēmuši pozitīvas līdzšinējo klientu atsauksmes.

Reklāmraksts