PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

TSI_Aviacijas diena_03.jpg
Foto: TSI
6. decembrī Transporta un sakaru institūts (TSI) aicina vidusskolēnus piedalīties svētkos par godu Starptautiskajai civilās aviācijas dienai. Skolēni varēs iejusties pilota lomā, izmēģinot avia trenažieri, iemācīties programmēt dronu, uzzināt vēstures faktus un jaunumus aviācijas nozarē, izjautāt pieredzējušus pasniedzējus un īpaši pieaicinātus aviācijas jomas profesionāļus. Būs arī konkursi un balvas. Reģistrēties dalībai TSI Aviācijas dienā var jau tagad TSI mājaslapā!

“Mūsdienās aviācija ir visdrošākais transporta veids. Ir vajadzīgi augstas klases speciālisti, lai uzturētu tādu drošības līmeni. TSI tādus speciālistus gatavo. Mēs aicinām piedalīties Aviācijas dienā visus vidusskolēnus, kurus interesē aviācija. Jūs iepazīsieties ar jaunākajām tehnoloģijām un reāliem aviācijas tehnikas paraugiem, satiksiet aviācijas jomas profesionāļus. Iejūtieties studenta un topošā aviācijas speciālista lomā!”, aicina TSI Aviācijas transporta katedras vadītājs, profesors Aleksandrs Medvedevs.

TSI Aviācijas dienas programmā:

•             Interesanti vēstures fakti un jaunumi aviācijas nozarē

•             Aviācijas muzeja eksponāti

•             AN-2 lidmašīnas apmeklējums

•             Konkursi un balvas

Un visaizraujošākā daļa – meistarklases:

•             Avia trenažieris – sajūties kā pilots!

•             Programmēšanas iemaņas bezpilota gaisa kuģa jeb drona lidojumam

•             Meistarklase lidmašīnas modeļa konstruēšanā un sacensības

•             Virtuāla lidojuma simulators

 

Gaidīsim 10.-12. klašu skolēnus 6. decembrī no plkst. 13:00 līdz plkst. 16:00, Transporta un sakaru institūtā (TSI), Lomonosova ielā 1, Rīgā.

TSI Aviācijas dienas pasākumiem vēlams reģistrēties, jo vietu skaits ir ierobežots. Vēršam uzmanību, ka meistarklases notiks paralēli. Bet jā kāda apmeklētāju grupa vai klase vēlēsies apmeklēt visas vai vairākas aktivitātes, lūdzam atzīmēt to reģistrācijas formā, un mēs attiecīgi plānosim laikus.

Reģistrējies ŠEIT

Transporta un sakaru institūts (TSI) ir privāta augstskola, kas šogad nosvinēja 20 gadu jubileju. Institūts piedāvā tehnisko novirzienu studiju programmas tādās jomās kā datorzinātnes un telekomunikācijas, robotika un elektronika, transports un loģistika, aviācija un vadībzinātne. Studiju programmas apgūstamas angļu un latviešu valodās.