PIESLĒDZIES E-KLASEI

Piektdiena, 2024. gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

VeA_ADD_900x600_media.jpg
Foto: VeA
Ventspils Augstskola (VeA) arī šogad plaši ver durvis topošajiem studentiem, organizējot Atvērto durvju dienu 16. aprīlī. VeA durvis ikvienam interesentam būs iespēja atvērt tiešsaistē, lai iepazītos ar VeA studiju iespējām, dzirdētu viedokļus no pasniedzējiem un studentiem, un pats galvenais – uzdotu sev interesējošos jautājumus par un ap studijām VeA.

Pielāgojoties apstākļiem, VeA piedāvās ļoti piepildītu programmu, lai šī gada topošajiem studentiem arī tiešsaistē būtu iespēja iepazīt visas VeA fakultātes, sarunāties ar studentiem, pasniedzējiem un absolventiem, kā arī redzēt studiju vidi.

Visi interesenti varēs sekot līdzi programmai trīs tiešraidēs:

1) VeA Studija - sarunas ar VeA vadību, fakultāšu dekāniem un studiju programmu vadītājiem, intervijas ar studentiem, video ekskursijas pa augstskolu un konkursi skatītājiem;

2) Fakultāte dzīvajā - katra VeA fakultāte (IT, Tulkošanas studiju un Ekonomikas un pārvalības) iepazīstinās ar piedāvātajām studiju programmām, detalizēti informēs par uzņemšanas noteikumiem un kopā ar studentiem, absolventiem un darba devējiem atbildēs uz topošo studentu jautājumiem;

3) Tikai studenti - šajā Instagram tiešraidē būs iespēja dzirdēt studentu pieredzi, informāciju par studentu dzīvi un atpūtas iespējām Ventspilī, kā arī uzdot sev interesējošos jautājumus.

Visas tiešraides būs skatāmas VeA mājaslapā un sociālajā tīklā Instagram 16. aprīlī no plkst. 13.00 līdz 17.30. Papildus informāciju un programmu apskati www.venta.lv .

 Reklāmraksts