PIESLĒDZIES E-KLASEI

Ceturtdiena, 2024. gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Visi pirmklasnieki Latvijā saņems dāvanu – “Kārums” sieriņus
Visi pirmklasnieki Latvijā saņems dāvanu – “Kārums” sieriņus
Foto: Food Union
Sākoties jaunajam mācību gadam, Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” nāk klajā ar iniciatīvu, kuru īsteno ar Izglītības un zinātnes ministrijas atbalstu. Uzņēmums apņēmies apsveikt visus Latvijas pirmklasniekus ar skolas sākumu, uzdāvinot leģendārā un daudzu mīlētā zīmola “Kārums” biezpiena sieriņus.

“Pirmā skolas diena vienmēr ir īpašs notikums un man ir liels prieks, ka pašmāju uzņēmums ir aizsācis jaunu tradīciju, kas mazajiem skolēniem šo dienu padarīs vēl jaukāku. Ar šo kārumu ir uzaugušas jau vairākas paaudzes, turklāt daudzi uztura speciālisti norāda, ka biezpiens ne tikai uzlabo atmiņu, bet arī veicina kaulu augšanu,” piebilst izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece.

2. Karums_davana pirmklasniekiem.jpg

Latvijā šogad skolas gaitas uzsāk vairāk nekā 21 tūkstotis bērnu un tieši tik pat liels būs dāvinājums – vairāk nekā 21 tūkstotis “Kārums” klasisko biezpiena sieriņu ar vaniļas garšu un šokolādes glazūru, kurus patērētāji atpazīst pēc oranžā iepakojuma un vārniņas simbola uz tā. Kopējais dāvinājuma svars – vairāk nekā viena tonna.

Food Union” mārketinga vadītāja, valdes locekle Latvijā Ieva Lejniece: “Kārums vienmēr ir bijis līdzās un atbalstījis ar uzmundrinājumu skolēnus dažādos viņiem nozīmīgos brīžos – sākot ar sporta sacensībām “Kārums Kauss”, līdz sociālas nozīmes kustībai “Labie darbi” un visbeidzot “Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus”. Tāpēc ticam, ka šāds gards sveiciens pirmo klašu skolēniem veicinās iejušanos viņu dzīvē tik nozīmīgajā skolas gaitu uzsākšanas procesā un vairos patīkamas atmiņas par to”.

Pakāpeniska sieriņu piegāde uz visām Latvijas skolām, kur ir pirmo klašu audzēkņi, noritēs visa septembra laikā.

3.Karums_davana pirmklasniekiem.jpg

Reklāmraksts