PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Skolēnu-ekskursijas-Valmiera.JPG
Foto: Valmieras Tūrisma informācijas centrs
Līdz ar skolēnu atgriešanos skolā, kopā būšanas prieks, dodoties aizraujošā klases piedzīvojumā, ir vēl jo lielāks. Tāpēc Valmieras Tūrisma informācijas centrs sagatavojis īpašu rudens ekskursiju ceļvedi, kurā smelties dažādas idejas, lai dotos dabā, ļautos aizraujošam piedzīvojumam un gūtu jaunu pieredzi un emocijas.

Ceļvedī aprakstītie maršruti aicina atklāt dabas skaistumu rudenī, dodoties tematiskos pārgājienos un lūkojoties dabas brīnumos. Zinātkāro prātu apmierināšanai būs iespējams atklāt, kas slēpjas dažādu uzņēmumu aizkulisēs, iemēģināt roku un apgūt jaunas amatu prasmes, gūt aizraujošas emocijas, sēžoties zirgā mugurā vai izbraucot elektro auto trases līkločus. Savukārt piedzīvojuma gars valdīs, pildot neparastus orientēšanās uzdevumus, pievarot dažādus šķēršļus, izbaudot kustību prieku un pastaigu koku galotnēs, spēlējot aktīvas komandu saliedēšanās spēles lāzerparkā vai brīvdabas kustību un intelekta spēles koka skulptūru parkā, kā arī baudot ūdens priekus Valmieras peldbaseinā. 

Brīvā brīdī aicinām piedalīties neparastā izaicinājumā "Viedā Valmiera", kurā likt lietā savu vērību, matemātiskās zināšanas un loģisko domāšanu!

Par šiem un vēl daudziem citiem piedzīvojumiem Valmieras pusē uzzini, lejupielādējot ceļvedi šeit un vortālā visit.valmiera.lv.

Ceļvedis paredzēts individuālai maršruta plānošanai. Pie katra maršruta norādīta svarīga informācija par objektu aptuveno apmeklējuma ilgumu un cenu. Aicinām viesošanos pieteikt iepriekš un sazināties, izmantojot ceļvedī norādīto kontaktinformāciju! Būsim atbildīgi pret sevi un līdzcilvēkiem, ievērojot visus drošības noteikumus!

Plašāka informācija par ceļvedī iekļautajiem objektiem pieejama Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10, rakstot [email protected] vai zvanot pa tālruni 26332213.