PIESLĒDZIES E-KLASEI

Sestdiena, 2024. gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

12050.jpeg
Foto: Publicitātes foto
Tiem, kuri pabijuši Tallinas vai Viļņas izklaižu un atpūtas centros “SKYPARK”, būs īpašs prieks uzzināt, ka arī pie mums atvēries pirmais “SKYPARK Latvija” batutu, izklaides un atpūtas centrs.

“SKYPARK Latvija”, tāpat kā kaimiņvalstīs, ir bērniem un ģimenēm draudzīga atpūtas vieta. Centrā izbūvēts apmēram 900 m2 liels batutu laukums, uz kura var lēkāt, sportot un izklaidēties gan bērni, gan pieaugušie. Vakaros “SKYPARK Latvija” aicina pie sevis arī profesionālus sportistus un atlētus, jo batutu laukums un konfigurācija piemērots arī profesionāļu prasībām.

Laukums ietver gan horizontālos, gan slīpos batutus. Vienā laukuma malā ir uzstādīti trīs dažāda augstuma basketbola grozi, kas ļauj to lietotājiem efektīvā palēcienā no batuta triekt grozā “slam-dunk”. Otrā malā atrodas liels porolona kubu baseins, kurā piezemēties pēc iespaidīgu salto un triku veikšanas.

Lai dažādotu atpūtas iespējas, pēc lēkāšanas pa batutiem bērni var izklaidēties, braukājot pa zāli ar neparastiem un atraktīviem telpu velosipēdiem, kā arī izbaudīt kārtīgas sumo cīņas. Un arī tas nebūs viss. “SKYPARK Latvija”, cenšoties nodrošināt maksimāli daudzveidīgu izklaidi, turpinās papildināt savu izklaižu klāstu arī nākotnē – esam paredzējuši drīzumā izvietot zālē bezmaksas spēļu galdus (gaisa hokejs, galda futbols, baksetbola groza galdi).

Parkā izbūvētas 7 atpūtas telpas, kuras paredzētas bērnu ballīšu un jubileju organizēšanai. Katrā telpā ir unikāls, Igaunijas grafiti mākslinieku veidots dizains. Tās ir aprīkotas ar mēbelēm un gatavas uzņemt ciemiņus jebkurā nedēļas dienā. Rezervējot kādu no istabiņām un rīkojot pasākumus pie mums, rezervācijas maksā iekļautas arī noteikts skaits ieejas biļešu, kas ļauj 2,5 stundu garumā izmantot gan batutus, gan citas pieejamās aktivitātes.

"SKYPARK Latvija" aicina skolēnus savā ekskursiju maršrutā iekļaut izklaidi batutu centrā - visa gada garumā klases biļetei piemērota īpaša cena 5 EUR no personas. Piedāvājums ļauj izmantot visas “SKYPARK Latvija” atrakcijas divu stundu garumā.

Atrašanās vieta: Grostonas iela 1, Rīga. 

Izmaksas: Klases cena 5 EUR no personas (ilgums 2h). 

Kontaktinformācija: Lai noskaidrotu sīkāku informāciju, zvaniet pa tālruni 26379339 vai meklējiet sociālajā tīklā Facebook.

 thumb_show.php.jpg  bat.JPG  jump.JPG

_DSC0282.JPG  Attachment6.jpg  _DSC0003.JPG