PIESLĒDZIES E-KLASEI

Trešdiena, 2024. gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

1 gads ASV vidusskolā un viesģimenē
1 gads ASV vidusskolā un viesģimenē
Vai esi kādreiz domājis, kā būtu dzīvot un mācīties ASV? Ja tu šobrīd mācies 8. - 11. klasē un tev ir 14 - 17 gadi, tad šī var būt tava realitāte jau 2022./2023. mācību gadā, ne tikai sapnis. Šo sapni šobrīd izdzīvo 2 skolēni no Latvijas un 1 no Austrijas (latviešu ģimenes), kuri nepadevās COVID ietekmei un tomēr nokļuva pie savām viesģimenēm un Amerikas skolām Ohaio, Meinas un Alabamas štatos. Kopā nedaudz virs 60 skolēniem no dažādām pasaules daļām šobrīd dzīvo un mācās 20 ASV štatos.

Pieteikšanās 2022./2023. mācību gadam noslēdzas 15. aprīlī.

“High school in the USA” nodrošināsim viesģimeni, kura par tevi parūpēsies kā par savu dēlu/meitu. Viesģimenes tiek izvēlētas, balstoties uz tavām rakstura īpašībām un aktivitātēm Latvijā.

Tev tiks nodrošintāta vieta vietējā vidusskolā, kur pats/i varēsi pārbaudīt, vai tas, ko rāda filmās, ir taisnība!

Parūpēsimies arī par tavu drošību, par kuru būs atbildīga netikai tava viesģimene un skola, bet arī vietējais koordinators, kurš steigsies palīdzēt nepieciešamības gadījumos.

Papildus iespējai gadu pavadīt ASV, tu saņemsi 6 mēnešu līderības apmācību kursu LEAD, kas sniedz praktiskas zināšanas, ko nemāca skolā - mērķu nospraušana, laika plānošana, attieksmes un ieradumu maiņa u.c. panākumu atslēgas kopā ar pieredzējušu treneri no ASV.

Atbildes uz daudziem jautājumiem varēsi atrast TikTok: @hsusalatvia

Ja vēlies iegūt programmas bukletu vai pieteikt BEZMAKSAS konsultāciju kopā ar vecākiem, tad raksti uz [email protected]

Vairāk par izmaksām un programmas saturu uzzināsi mājaslapā, kur vari aizpildīt ašo testu, lai pārliecinātos, vai būsi gatavs gadu pavadīt ASV.

Reklāmraksts